avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 444 soluții astăzi
Forum Activitate bubicsek

Activitate bubicsek

Răspuns la discuția consilier client zona rapida
S-a rezolvat problema. Era greseala functionarei. Multumesc inca odata. O zi placuta.
Răspuns la discuția consilier client zona rapida
Multumesc mult si va doresc o seara placuta.
Răspuns la discuția consilier client zona rapida
Dar exista al doilea exemplar chitanta respectiva pe care a semnat sotia la banca nu?
Buna seara. Sotia mea are un credit de la o banca romaneasca. E la zi cu toate ratele pe care le plateste la fiecare sfarsit de luna. Azi a primit un telefon de la banca cica a ramas in urma cu plata din decembrie. Mare a fost uimirea ei zicand ca ea a platit si are si chitanta respectiva. Bomba. Cand se uita la chitanta vede ca e trecut numele doamnei de la ghiseu : titular cont..solicitant...numele functionarei. La descrierea tranzactiei erau alte cifre nu ale sotiei. Nr.contract. Ce e de facut? Intrebare: chitanta de depunere numerar este in doua exemplare nu? Unu ramane la sotie si cealalta la banca care este semnata nu?
Buna seara tuturor. Am o intrebare: daca in data de 10.09.2013 am avut la curtea de apel judecarea taxei, cand imi trimite instiintarea sau hotararea ? sau cum aflu de el? ca pe portal inca nu este trecuta. Va multumesc#-o
Buna seara. Am un credit luat de la o banca privata .....IFN SA. Saptamana trecuta am fost contactat de un agent de la banca cu o oferta care suna cam asa.- Debitul total pe care datorez este de 7200 ron. Reducerea aprobata este de 50% din valoarea debitului mai sus mentionata adica 3600 ron iar debitul ramas trebuie achitata pana la data de 15 martie anul curent. Dansii au trimis prin fax angajamentul de plata stampilata si semnata, mentionez faptul ca si anul trecut au facut o oferta asemanatoare. Cat de legala este treaba asta? Mi-au zis ca dupa ce se confirma plata imi trimite un fel de scrisoare care atesta faptul ca nu le mai datorez nimic, si se inchide toata povestea. Ce sa fac? Pe fax este Nr. de iesire, nr. Ref., nr. Contract creditare.
Răspuns la discuția Admite cererea taxa de poluare
va multumesc frumos.
Buna ziua tuturor.In data de 01.06.2012 am avut al doilea judecata in legatura cu taxa de poluare. Sentinta a fost una favorabila: Se admite cererea. in data de 05.07.2012 am primit comunicatul acasa. Deci asta inseamna ca cei de la D.G.F.P. n-au facut recurs nu? Ca scrie asa: cu drept de recurs in termen de 15 zile de la comunicare:
Daca n-au facut recurs atunci urmeaza sa-mi trimita hotararea definitiva ? va multumesc.
Răspuns la discuția valoarea reziduala
inca mai am autoturismul. prima oara am pierdut procesul pt. restituirea taxei dar l-am actionat a doua oara si in martie avem proces iar. curios
Răspuns la discuția valoarea reziduala
CAPITOLUL III
Stabilirea sumelor reprezentând valoarea reziduală a taxei pe poluare

3.1. În vederea restituirii sumelor reprezentând valoarea reziduală a taxei pe poluare, în condiţiile prevăzute de art. 7 din normele metodologice, la solicitarea compartimentului cu atribuţii în domeniul colectării creanţelor fiscale, însoţită de documentaţia depusă de contribuabil, compartimentul de specialitate procedează la calcularea taxei pe poluare care ar fi plătită pentru respectivul autovehicul dacă acesta ar fi înmatriculat la momentul scoaterii din parcul auto naţional, pe baza elementelor de calcul prevăzute de ordonanţă şi de normele metodologice.

3.2. Pentru stabilirea valorii reziduale a taxei pe poluare, compartimentul de specialitate întocmeşte Referatul de calcul al taxei pe poluare pentru autovehicule, potrivit modelului prevăzut în anexa nr. 2 la ordin.

3.3. Referatul se întocmeşte în două exemplare, se verifică şi se vizează de şeful compartimentului de specialitate şi se înaintează, împreună cu documentaţia, spre aprobare directorului executiv adjunct coordonator/şefului administraţiei adjunct coordonator, după caz.

3.4. În termen de cel mult 5 zile lucrătoare de la primirea solicitării de către compartimentul de specialitate, un exemplar al referatului de calcul aprobat se transmite compartimentului cu atribuţii în domeniul colectării creanţelor fiscale, în vederea compensării şi/sau restituirii, în conformitate cu prevederile art. 116 şi 117 din Ordonanţa Guvernului nr. 92/2003, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, iar al doilea exemplar rămâne la compartimentul de specialitate în vederea arhivării.

3.5. Compartimentul cu atribuţii în domeniul colectării creanţelor fiscale întocmeşte decizia de restituire a sumelor reprezentând valoarea reziduală a taxei pe poluare, potrivit dispoziţiilor legale în vigoare. Procedura de restituire a sumelor reprezentând valoarea reziduală a taxei pe poluare este prevăzută la art. 6 alin. (6)–(14) din normele metodologice.