avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 480 soluții astăzi
Forum Activitate tytovici

Activitate tytovici

de cativa ani nu mi-am platit o factura de 650 lei la un operator de telefonie mobila acum am primit o instintare de la o firma de recuperare care imi spune ca datoria mea a urcat la5451,67 lei datorita penalizarilor de intarziere. as dorii sa stiu daca se poate stabili o rata si oprirea penalitatilor pana la achitare. 2 avand in vedere ca nu am pus nici o garantie se pune problema executarii unei pedepse cu inchisoarea va multumesc
Răspuns la discuția cazier
va multumesc frumos dar cum pot eu sa-i fac procura mamei daca nu putem sa ne intalnim ea e la gorji eu in bucuresti
Discuție cazier
buna ziua as dori sa aflu daca pot sa scot cazier necesar pentru permis din bucuresti avand in vedere ca eu am buletin de gorj
dati-mi cateva posibilitati de a afla daca tata e arestat in judetu hunedoara? cui sa ma adresez? vreau ca totul sa fie discret
Răspuns la discuția violenta verbala
buna. eu pot fi acuzat de violarea intimitatii daca am permis inregistrarea fara ca [rivalii]sa stie?
exista posibilitatea sa aduci ca proba o iregistrare audio autentica a violentei verbale?
Răspuns la discuția crima?
din zvonuri se pare ca el s-ar fi recunoscut faptele. eu merg la parchetul din targu jiu sau cel din deva. faptele s-au petrecut e teritoriul judetului hunedoara oras uricani. va multumesc anticipat
Răspuns la discuția crima?
stimata doamna daca e adevarat cum pot sa aflu unde isi ispaseste pedeapsa in ce penitenciar
ca persoana fizica pot sa atrag fonduri europene pentru o fabrica de reciclare a gunoiului
Discuție crima?
am o informatie ca tatal meu ar fi arestat pentru crima in judetul hunedoara. cum pot sa aflu daca e adevarat?