avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 427 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... cum pot gasi un om despre care banuiesc ca e arestat?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

cum pot gasi un om despre care banuiesc ca e arestat?

dati-mi cateva posibilitati de a afla daca tata e arestat in judetu hunedoara? cui sa ma adresez? vreau ca totul sa fie discret
Cel mai recent răspuns: Relidaniela Voicu , Consilier juridic 22:20, 25 Februarie 2011
organelor de urmarire penala din teritoriu-politia, organelor de detentie-penitenciar, procurorului de pe langa parchet

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scrisoare catre un detinut adapralea adapralea As vrea sa trimit o scrisoare unui prieten aflat in arest preventiv de cateva zile. Este posibil acest lucru? Nu stiu daca se afla la sectia de politie sau la ... (vezi toată discuția)
Crima? tytovici tytovici am o informatie ca tatal meu ar fi arestat pentru crima in judetul hunedoara. cum pot sa aflu daca e adevarat? (vezi toată discuția)
Unde se aduce un urmarit international? looly looly Buna ziua. As dori sa va intreb unde se aduce un urmarit international prins in italia?Stiu ca a fost prinsa, pentru ca este femeie , in Torino si adusa in ... (vezi toată discuția)