avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 712 soluții astăzi
Forum Activitate lupu elena

Activitate lupu elena

Discuție litigii munca
Buna seara.Am dat in judecata institutia unde am lucrat pentru litigii de munca si am castigat procesul,cu termen de recurs in 10 zile.Sentinta am primit-o pe data de 03.02.2011.(datorita faptului ca am primit sentinta unei alte persoane, institutia a trimis sentinta gresita prin posta si a primit-o pe cea buna pe data de 18.02.2011).Recursul l-a introdus pe data de 02.03.2011.
Intrebarile mele sunt::1 - nu s-a depasit cumva termenul?; 2 - Acum, pentru Curtea de Apel, trebuie sa fac Intampinare?; 3 - Pot cere penalitati de intarziere?
Va multumesc.
Răspuns la discuția divort
Buna seara.Casatoria a avut loc in Romania,jud.Dambovita.Prima lui casatorie a fost in Germania.
Discuție divort
Buna seara.Sora mea este casatorita de 10 ani cu un barbat care a mai fost casatorit cu o nemtoaica.De 4 ani ei locuiesc in Germania.In aceste timp sora mea a primit dreptul de sedere si de munca acolo.La casatoria lor sotul ei nu a adus actele divortului sau.Iar acum o ameninta pe sora mea ca aceasta casatorie este nula.Ce poate face sau und poate merge pentru a se descurca?Va multumesc.
lvgra rog ajutatima la primgragraaria gura foii nu se ia inseama certificatul de handicapatgradul 2 accentuat ce sa facva multumesc
Discuție liigii
Buna seara.Am imprumutat pe cineva cu o suma mare de bani.Persoana recunoaste verbal, dar atat.Cum pot sa-mi recuperez banii?Am imprumutat-o de 6 ani.Multumesc.
Buna ziua.Sotul meu are decizie de handicap accentuat.Mai este valabila neimpozitarea cladirilor si terenurilor?Pentru ca ii impoziteaza, in continuare.Iar, conform Legii 448, pentru handicap accentuat are dreptul de o indemnizatie de 166roni si 66 roni.Dar cei 66 roni i s-au luat.Va multumesc.