Buna seara.Am dat in judecata institutia unde am lucrat pentru litigii de munca si am castigat procesul,cu termen de recurs in 10 zile.Sentinta am primit-o pe data de 03.02.2011.(datorita faptului ca am primit sentinta unei alte persoane, institutia a trimis sentinta gresita prin posta si a primit-o pe cea buna pe data de 18.02.2011).Recursul l-a introdus pe data de 02.03.2011.
Intrebarile mele sunt::1 - nu s-a depasit cumva termenul?; 2 - Acum, pentru Curtea de Apel, trebuie sa fac Intampinare?; 3 - Pot cere penalitati de intarziere?
Va multumesc.
Buna seara.Sora mea este casatorita de 10 ani cu un barbat care a mai fost casatorit cu o nemtoaica.De 4 ani ei locuiesc in Germania.In aceste timp sora mea a primit dreptul de sedere si de munca acolo.La casatoria lor sotul ei nu a adus actele divortului sau.Iar acum o ameninta pe sora mea ca aceasta casatorie este nula.Ce poate face sau und poate merge pentru a se descurca?Va multumesc.
Buna seara.Am imprumutat pe cineva cu o suma mare de bani.Persoana recunoaste verbal, dar atat.Cum pot sa-mi recuperez banii?Am imprumutat-o de 6 ani.Multumesc.
Buna ziua.Sotul meu are decizie de handicap accentuat.Mai este valabila neimpozitarea cladirilor si terenurilor?Pentru ca ii impoziteaza, in continuare.Iar, conform Legii 448, pentru handicap accentuat are dreptul de o indemnizatie de 166roni si 66 roni.Dar cei 66 roni i s-au luat.Va multumesc.