avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Activitate danutzchirila

Activitate danutzchirila

Răspuns la discuția DEBRANSARE APA RECE
Furnizorul de apa poate sista apa rece pe un condomeniu , in cazul unor restante acumulate in timp? multumesc
ca a platit facturile restante din acel fond nu este legal dar trebuie pus in balanta si faptul ca acele facturi genereaza penalizari care nu vor fi acoperite din recuperarile de la restantieri.........inteleg ca aveti si procese cu restantierii

Cine plateste amenda daca iti face cineva o sesizare??
: l) utilizarea cu altă destinație a fondului de rulment sau a fondului de reparații, altfel decât este
prevăzut la art. 71 și 72;
e) faptele prevăzute la alin. (1) lit. l), n) și o), cu amendă de la 4.000 lei la 9.000 lei.
Va multumesc de raspuns. Presedintele a vandut cu act de vanzare cumparare la 2 nepoti, avand o clauza de uzufruct viager...adresa o mai are pe C.I., dar teoretic nu mai este proprietara imobilului la care locuieste. Am sa solicit la Primarie un audit asa cum mi-ati recomandat. In cazut unui prejudiciu, inclusiv a salariului incasat ilegal cum se pot recupera legal banii? Tot de la el putere(nu cred ca exista vreun document scris in acest sens) a luat banii din fondul de reparatii sa plateasca facturi restante de ani de zile.. I se poate imputa si aceasta suma? Cum? Ma gandeam sa propun in AG ca Presedintele sa restituie de buna voie suma, sa nu ajungem prin instante....Cat e de legal?
In instanta asociatia e reprezentata de un avocat, care ai cere nici sa nu vina Presedintele....avem amanate de multe ori procesul pe solutii puerile..
Da, incaseaza salariu, ba mai mult posibil sa aibe si CIM pentru ca a cerut sa primeasca bani pe concediu neefectuat, nu am deocamdata probe, dar le pot obtine oficial. Persoana are 72 ani!!!!!! De aceea va intreb , ca prea multe lucruri dubioase se intampla pe la conducerea asociației, Presedinte, Comitet, Cenzor. Multumesc mult pentru sfaturi!
Multumesc mult!
Proprietarii nu stiu, eu am aflat intamplator...si se duce si reprezinta Asociatia in instanta, continua sa faca plati dubioase. Nu raspunde la petitii..incepem sa sarim la gatul Primariei, compartimentului respectiv, de bine ce si-au facut treaba..
Multumesc, el si-a transmis dreptul de proprietate de 3 ani..dupa 1 luna ce a fost ales...e cu buna stiinta, nu omitere sau greseala. Ce e de facut? Dispar banii din fondul de reparatii ca in fata aspiratorului...
Presedinte fara a fi proprietar. La o asociatie Presedintele ales si-a vandut apartamentul unor rude imediat dupa alegerea in functie ca Presedinte de asociatie. Este legal ca acesta sa isi continue exercitarea functiei? Se poate constitui in acest caz vreo infractiune? A semnat si semneaza documente oficiale la Presedinte... Multumesc
Recititi va rog intrebarea...Poate o Hotarare de Consiliu Local sa modifice o prevedere dintr-o lege?
Buna seara. Va rog sa imi spuneti daca o Hotarare a consiliului Local care sta.bileste 6,3 mc/ pers in regim pausal este legala, in conditiile in care exista Norme-metod-de-facturare-APA-PAUSAL-anexa-12 Legea 51 2006 , care prevede 8,4 mc/pers , in cazul imobilelor noastre din Asociatie! Va multumesc mult!
Multumesc, Dar o baza legala?