avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 521 soluții astăzi
Forum Activitate tudosaionica

Activitate tudosaionica

Răspuns la discuția prenatal
2 sapt fara plata nu ma va afecta la indemnizatie?
Discuție prenatal
sunt insarcinata in 26 de sapt ,am avut concediu medical 87 de zile,am vrut sa intru in prenatal dar medicu de familie a zis ca doar la 7 luni jumate pot intra in prenatal,ce pot sa fac sa nu mai merg la munca pana intru in prenatal?
sunt insarcinata in 21de saptamani am doua internari in spital si 65 de zile de concediu medical ,cate zile de concediu medical mai am dreptu sau daca pot intra in concediu de risc maternal
Discuție indemnizatie
daca pe parcursul anului am avut 5 zile nemotivate de la servici mai pot benificia de indemnizatie de crestere a copilului?
buna ziua.firma la care lucrez sia schimbat denumirea ni sa cerut sa ne dam demisia pe data de 30.04 si am semnat un nou contract pe 1.05 .eu sunt insarcinata intrebarea e daca mai pot lua indemnizatie.
care ar fi calea de urmat in instanta in cazul in care am refuzat recoltarea probelor biologice, dupa testarea cu alcooltesterul 1,2 , pe motiv ca am considerat-o suficienta?
buna ziua.daca sunti n somaj si imi gasesc singura de munca beneficiez de ceva?
Răspuns la discuția Somaj dupa terminarea CCC
aceiasi problema o am si eu
1. Daca firma a intrat in faliment va adresati lichidatorului judiciar cu o cerere in care solicitati incetarea suspendarii CIM si reluarea activitatii.
2. Lichidatorul judiciar va emite decizia de concediere(cu art.65 din Codul muncii) si astfel veti putea beneficia de indemnizatie de somaj.
3. De la angajator trebuie sa primiti: decizia de concediere, adeverinta de vechime si adeverinta tip pentru somaj.
4. In adeverinta tip pentru somaj se trec cele 12 luni anterioare intrarii in CCC.
5. Actele pentru somaj le depuneti la AJOFM de care apartineti cu domiciliul.

Citeste mai mult: www.avocatnet.ro/content/for...
daca imi fac viza de flotant imi pot depune actele de somaj in jud in care am lucrat?domiciliu din buletin e in alt jud
pe 18 iunie termin concediu de crestere a copilului pot intra in somaj daca firma a dat faliment/?am lucrat in bv dar domiciliul il am in vs unde trebuie sa depun actele?