Buna ziua. Va rog sa imi spuneti daca pot prelua un SRL-D daca indeplinesc conditiile de infiintare (sub 35 de ani si sa nu mai fi avut firma). De asemenea va rog sa imi spuneti daca odata cu preluarea ii pot schimba obiectul principal de activitate si daca ii pot adauga coduri caen daca acest srl-d are doar 2 coduri caen dintr-o grupa si doua din alta.
Multumesc
Am un act de concesiune comun cu fostul sot pentru 2 locuri de veci. Cum pot imparti acest act de concesiune fara partaj, costuri enorme si fara a pierde ani cu astfel de actiuni. Mentionez ca nu se poate discuta cu fostul sot si nici nu stiu de unde sa il iau sau unde sa ii trimit vreo hartie.
Multumesc.
Mediere atunci cand am cu cine sa ma inteleg...dar daca ea o tine una si buna, cu circ, scandal, jigniri, amenintari ca ma distruge, ca nu stiu ce imi mai face....nu prea mai putem vorbi despre mediere. Putea sa imi spuna pe un alt ton ca ar deranja-o cainele meu...nu sa urle sa o auda jumatate de cartier. Oricum este genul de femeie care asta a facut toata viata: s-a certat cu vecinii, a facut scandaluri, a barfit pe toata lumea si ne teroriza pe noi, copiii, cand ne jucam prin fata blocului. :)
Eu am incercat sa o las in pace, am ignorat-o, nu i-am zis nimic, dar nici asa nu se mai poate. am martori care pot sustine toate afirmatiile mele. Pe ea de fapt nu a dernajat-o ca mi-am luat cainele...a deranjat-o ca mama a trecut apartmanetul pe numele meu, e plecata cu capul rau. Toata viata a fost asa si vecinii au tacut din cauza ca ea de fiecare data ameninta ca aduce politia. pe vecinii de deasupra ei i-a hartuit de cand s-au mutat in bloc, pe vecinii de la parter la fel. nu cred ca exista vreun vecin care sa nu fi avut probleme cu ea. si sincer va spun ca daca ajung sa-mi duc copilul ls psiholog din cauza ei....nu cred ca voi mai reactiona atat de pasnic.
Buna ziua,
Am o vecina care nu se mai satura sa ma faca in toate felurile, ma urmareste cand ies din casa si iese si ea si incepe sa ma injure, la fel cand vin acasa. Anul trecut mi-am luat un caine in vara si de atunci au inceput sa apara problemele. Pana sa se ia de mine ca latra cainele, ma jignea si imi spunea in toate felurile, la fel si pe sotul meu. Am un copil de 3 ani si jumatate care la un moment dat nu o sa mai vrea sa iasa din casa de frica ei. Eu o stiu de ani de zile ca am copilarit in apartamentul in care stau acum si asa a facut toata viata. Numai ca sincer nu o mai suport. Acum mai nou se ia de mine ca latra cainele si ca o sa imi cheme politia.
Va rog frumos sa imi spuneti ce sanse de castig am daca ii fac plangere penala pentru hartuire si mai ales ce sanse am sa scot de la ea multi bani. Daca as atinge-o la bani ar durea-o cel mai tare. Mentionez ca si cei de la politie sunt satui de ea. Daca ar fi sa o dau in judecata l-ar chema pe seful scarii, care sta pe acelasi nivel cu noi si care nu m-a suportat niciodata si va spune ca intr-adevar cainele latra. Ce pot face? Va rog ajutor pentru ca nu o mai suport.