avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 490 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Instrainare loc de veci
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Instrainare loc de veci

Care este modalitatea prin care se poate instraina un loc de veci dobandit gratuit pe numele sotiei unui fost deportat?
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 14:01, 18 Martie 2014
Buna ziua,
Cu adeverinta de la cimitir ca sunt platite toate darile, acrtele de concesiune, C.I-urile concesionarului initial si ale dobanditorului si alte acte solicitate de notar, mergeti la notar sa va faca o cesiune asupra locului.
Ultima modificare: Marți, 18 Martie 2014
Gabriel Klein Kiritescu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot vinde un loc de veci roxana2008 roxana2008 Sânt in fază avansată cu dezbaterea succesiunii după soțul meu .Am pus deja in vânzare un loc de veci care este pe numele soțului. Am deja o ofertă, ... (vezi toată discuția)
Succesiune loc de veci in concesiune maka67 maka67 Buna ziua, Am o intrebare, este vorba despre un loc de veci care este luat in concesiune de la cimitir, titularul a decedat, iar dupa deschiderea ... (vezi toată discuția)
Instrainare loc de veci concesionat-cimitir privat zimbrul68 zimbrul68 Buna ziua, Am un loc de veci intr-un cimitir privat, pe care l-am achizitionat prin contract de concesionare(firma de la care l-am cumparat este concedent ... (vezi toată discuția)