Intr-un proces de divort ,s-au depus doua actiuni in doua orase diferite.In orasul Bucuresti respectiv GIURGIU.termenele au fost Bucuresti septembrie,Giurgiu octombrie 20.Instanta de la Bucuresti a stabilit competenta sa judece instanta de la giurgiu.La giurgiu ptr. dosarul venit de la bucuresti s-a stabilit termen in ianuarie.pot face o cerera catre instanta sa judece dosarele impreuna latermenul din octombrie 20?
In 2010,septembrie istanta a admis cererea de ordonanta presedentiala(incredintare minori,drept de folosinta a locuintei,1/6 din salariu pentru fiecare din cei trei copii).pana in februarie nu am platit pensiie alimentara.dupa dobandirea unei sentinte cu titlu executoriu mi-a fost retinut din salariu pana acum o luna suma stabilita de instanta.Deoarece i-a fost respinsa cererea de divort,si nu a depus apel in termen,eu am cerut sa imi aplice pe sentinta ''irevocabila'',iar apoi s-a oprit poprire.Acum aceaasta a inaintat o declaratie cu un antet de la un cabinet prin care care arata ca nu a incasat nici de la mine nici de la firma banii cuveniti.
intrebarea mea era daca ordonanta nu mai e in vigoare intrucat fondul s-a judecat ,poate sa primeasca banii