avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1215 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... poprire pensie de intretinere
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

poprire pensie de intretinere

Avand in vedere reglementarile noului cod al muncii,imi mai pot retine 50% din salariu pentru pensie alimentara(3 copii),sau doar maxim 1/3.multumesc/
Cel mai recent răspuns: steven2011 , utilizator 14:29, 8 Iunie 2011
legal, pt 3 copiii, procentul maxim ce li se cuvine, e de 50% din salariu. daca aveti si pensie restanta, nu va poate popri mai mult de 50 % din salariu
multumesc.am trimis un mesaj .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire salariu petre14 petre14 Buna ziua, Am o poprire pe salariu si vreau sa ma lamuriti daca e legala. Am un salariu net de 946 lei si 216 lei tichete de masa. In urma divortului am ... (vezi toată discuția)
Pensia alimentara pentru 3 copii - poate fi redusa din cauza altor datorii ale tatalui? sacha2013 sacha2013 Buna ziua, Voi pune aici o intrebarea din partea unui prieten. El a divortat in urma cu cateva luni la notar, de comun acord cu sotia, acordand ... (vezi toată discuția)
Procent poprire venituri Stoica Nicoleta Stoica Nicoleta Buna ziua! Va rog sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns. Problema este ca tatal copiilor mei este pensionar si are de platit pensie de intretinere curenta ... (vezi toată discuția)