avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 580 soluții astăzi
Forum Activitate NELU62

Activitate NELU62

Răspuns la discuția Alcoolemie
Ptr Draghiciualin ar trebui sa fii mai explicit in cea ce vrei sa spui
in aceasta faza a urmariri penale inca nu este un nr de dosar pana in momentul in care apar rezultatele de la IML dupa aceasta in functie de rezultatul lor se va incepe construirea sau nu a dosarului depinde de rezultat
eu nu am platit probele dar am auzit ca se poate daca doreti sa urgentezi trebuie sa ceri de la IML nr de cont de la trezorerie cred ca politistul anchetator trebuie sa stie acest cont
UITE ASA arata o sentinta penala ptr conducere cu alcoolemie peste limita legala :Solutie: Condamnă pe inculpatul M... NELU - CNP 000, fiul lui Mihai şi Maria, născut la data de ..... în loc.... jud. Maramureş, cetăţean român, studii medii, căsătorit, stagiul militar satisfăcut, instalator la S.C. ... S.R.L., domiciliat în Baia Mare, str. George Enescu nr.... jud. Maramureş, fără antecedente penale, pentru săvârşirea infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană având în sânge o îmbibaţie alcoolică ce depăşeşte limita legală, prev. de art. 87 al. 1 din O.U.G. nr. 195/2002, republicată, cu aplic. art. 13 Cod penal rap. la art. 3201 Cod procedură penală, art. 74 lit. a, c, art. 76 lit. e Cod penal la pedeapsa amenzii în cuantum de 500 lei. Atrage atenţia inculpatului asupra dispoziţiilor art. 631 Cod penal. În temeiul art. 191 Cod procedură penală, obligă inculpatul la cheltuieli judiciare în favoarea statului în sumă de 600 lei, din care 240 lei reprezintă costul actelor medico-legale şi 200 lei reprezintă onorariul pentru apărătorul din oficiu, care se va avansa din fondurile Ministerului Justiţiei către av. Raţiu Simona. Cu recurs la Curtea de Apel Cluj în termen de 10 zile de la pronunţare. Pronunţată în şedinţa publică din 26.01.2011.
tocmai pe acest lucru mizeaza si autoritatile pe cei care nu conosc legea si actuaza neprofesional in acest domeniu sant multi care pierd in instanta deacea ar fi bine sa se ocupe cei care cunosc bine tema aceasta
Dupa parerea mea d-voastra ati consumat bauturi alcoolice chiar inainte de a v-a urca la volan ar fii f bine daca ati consulta un avocat specializat in asemenea cazuri ptr declaratiile pe care urmeaza sa le dati , daca nu cumva le.ati si dat deja si care ar putea sa va incrimineze mai rau daca nu ve-ti sti ce anume sa declarati.
Răspuns la discuția Recalculare alcoolemie
in faza de urmarire penala nu se pune problema de a beneficia de clementa legii 202/2010 numai in instanta e valabila aceasta lege ea se refera la accelerarea proceselor in justitie si anume te va intreba judecatorul daca esti de acord sa te judece pe baza pe probele care le are la dosar fara a cere alte probe in apararea ta
Răspuns la discuția Amenda penala; consecinte
da d-na simonette eu detin o copie a dispozitivului a sentintei penale prin care am fost condamnat la aceasta amenda pe care am ridicat-o de la tribunal dupa 15 zile aprox.cu care am achitat amenda dar nu stiu cum si-a motivat d-na judecator sentinta sant si eu curios voi scoate o copie de la judecatorie in schimb am sa va pun la dispozitie condamnarea oricum ea este publica cautati judecatoria baia-mare pronuntari din data de 21. 01. 2011 sau din data de 10 .12 2010 unde mai sant doua cazuri asemanatoare
scuze ca intreb dar in ce sens m-a afecteaza? in cazul ca doresc sa ma prezint la un nou examen ptr permis peste 6 luni?
asa am sa fac dar ar trebuii sa mai astept pana sa opereza ptr ca abia ieri am platit amenda plus cheltuielile de judecata