avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 376 soluții astăzi
Forum Activitate nucusor

Activitate nucusor

Răspuns la discuția Contestatie parchet
da .ce i de la politie au trimis dosarul la parchet cu propunere de judecare,..ce i implcat in dosar a mers la parchet cu un avocat si un martor,si pe baza marturiei care a fost mincinoasa s a dispus neineperea urmaririi penale,solutie pe care am contestat o la prim procuror,si n am primit inca un raspuns de 6 luni.
pai vreau doar sa stiu ce solutie a dat,retrimitere dosar la politie s au neinceperea urmaririi penale,tinind cont ca in acea contestatie am adus noi dovezi printr care si o plingere de marturie mincinoasa.,ptr care defapt se si bazeaza contestatia..multumesc
sa inteleg ca n o sa stiu niciodata in ce mod s a rezolvat contestaita depusa de mine?
buna seara.am facut o contestatie la parchet pentru o solutie nefavorabila din punctul meu de vedere,intr un dosar de urmarire penala,si au trecut 6 luni si n am primit inca un raspuns..tre sa fac o alta contestatie s au sa fac o alta plingere ptr a primii un raspuns?va multumesc
Răspuns la discuția Evaziune fiscala
am fost administratot la o firma care a intrat in insolventa in 2012,si evaziunea ar fi cartile de munca neplatite pe anul 2009,2010,care de la 3700 ron cu majorari a ajuns la suma de 5000 ron..de firma s a ocupat asociatul unic si nu eu,,eu doar pe acte figuram ca administrator,nu am actele firmei si nici nu stiu ce contin acestea,,dar decit sa fiu sanctionat penal as fi dispus sa platesc acea suma daca se poate in rate ptr a evita ccomplicatii inutile.
care sunt pedepsele ptr evaziune fiscala fara intentie?conteaza si suma?in cazul meu 5000ron.se poate reesalona datoria?
Răspuns la discuția Evaziune fiscala
aveti ideie ce pedeapsa pot primii ptr cele enuntate mai sus?
buna dimineata,am nevoie va rog de un sfat.am primit o citatie de la politie ca invinuit in cea ce priveste bugetul statului.ptr neplata contributiilor la buget (carti de munca)pe anul 2009 ,2010,care se ridica cu penalitati la suma de 5000ron,in acea perioada am fost administrator la o firma care in 2012 a si intrat in insolventa,.mentionez ca eu nu m am ocupat de loc de firma ci sotia care era asociat unic si de care am si divortat in 2011, toate actele firmei find la ea..ce pedeapsa risc,pot platii acea suma esalonat _-?-deoarece nu dispun pe moment de acesti bani si saptamina viitore am primit si o citatie la parchet....va multumesc
Răspuns la discuția Combatere marturie mincinoasa
va multumesc mult.
Răspuns la discuția Combatere marturie mincinoasa
multumesc.plingerea se face la politie s au parchet?