avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 680 soluții astăzi
Forum Activitate lgligor

Activitate lgligor

Răspuns la discuția executare silita
Multumesc!
Am primit de la [firma de recuperari creante]un plic cu titlul de executare silita. In acest caz este vorba de o datorie la [ sc nebancara], care nu este achitata. Nu a mai fost platita din luna iulie 2008 (aproximativ). ce pot face in acest caz?
Din lina august 2009 nu am platit la creditor. Datoria a fost cumparata de o firma de recuperari. Sunt sunat de la aceasta firma foarte des. Ce sa fac in aceasta situatie?
Deci totusi ce sa fac? A fost contactat angajatorul meu si i sa spus ca vor sa imi faca proprire din salar.... . Nu stiu care este legalitatea pentru aceasta.
Ce sa fac? Am avut un card de la o sc nebancara, am platit pana in luna iulie 2009(ultima plata). Dupa un timp am intrebat la chiseul lor despre situatia mea si mia spus ca nu mai am de platit la ei pentru ca o firma de recuperari a cumparat contractul. Acum sunt sunat aproape zilnic de cate o persoana de la firma de recuperari. Nu am platit din luna iulie 2009. Ce ma sfatuiti sa fac.
Am gasit un plic lipit pe usa cu o notificare silita. Este descrisa o suma fabuloasa care ma cam sperie. Se descrie un contract incheiat cu [CREDITOR]. Ce sa fac?