Buna ziua!In pitesti pot inmatricula o masina bagata in tara in august 2011 fara certificat fiscal?provenienta Austria si a mers trei luni cu nr rosii, dupa care a schimbat propietarul!
Buna seara !Daca am cumparat un auto dintr-un alt judet,si propietarul refuza sa-mi trimita certificat fiscal dupa ce am efectuat contraact vinzare-cumparare,unde pot sa-l actionez in instanta in orasul meu (al cumparatorului)sau in orasul lui (al vinzatorului )unde s-a intocmit si contractul respectiv?Va multumesc!
Buna seara!
Am achizitionat un auto neinmatriculat ce a consumat cele trei rinduri de nr rosii,drept urmare daca doresc sa il inmatriculez fara plata taxei de poluare,chem in judecata prefectura,dar pe perioada desfasurarii procesului ce prevede legea referitor la circulatia autovehicului,se m-ai pot elibera alte nr provizorii pe perioada judecatii?Si daca inainte de a da in judecata prefectura trebuie sa fac RAR-ul,sau pot dupa?Va multumescanticipat!
Pot cistiga o contestatie la o contraventie la art 100 alin.3 lit.e din oficiu,datorita unui neconcordante cu realitatea prin indicarea in p.v. a locului unde se petrece fapta prin expresia '' iar la intersectia...a calcat marcajul dublu c.''In realitate marcajul dublu c. pana in intersectie devine discontinu.O relatare conforma cu realitatea(din punct de vedere fizic nu faptic) mi s -ar fi parut''iar pina la intersectia... a calcat marcajul dublu c''.Exista egalitate intre cele doua texte citate?.mentionez ca intersectia respectiva nu a avut niciodata marcaj dublu continu.Se poate cistiga contestatia invocind asa ceva?Va multumesc!
Ma deplasam la volan pe un bulevard cu 5 benzi,3 pe sensul meu de mers,la o intersectie nedirijata cu un drum secundar la stinga(cu 1 banda pe sens)si fara interzicere viraj stinga,am efectuat regulamentar viraj la stinga prin stinga centrului(imaginar)al intersectiei care vine undeva prin centrul liniei duble discontinuie transversal.Agentul a vazut altceva citez"In intersectie a depasit o coloana de veh.oprite si a patruns pe sensul opus de circ.,incalcind marcajul dublu continu"In afara de martor cum demonstrez ca intersectia are marcaj dublu discontinu,sa fac poza?sau schita?.Va multumesc!
Daca semnez P.V.de contravetie si fac mentiuni ca nu recunosc fapta,agentul nu e obligat sa isi mentioneze un martor pt. a proba fapta.(exceptind cazul cind detine inregistrare video)Va multumesc!