Eu sunt in divort,iar minorul are 6ani si va fi audiat,asa a cerut judecatoarea,va trebui sa intentati o cerere in care sa cereti reincredintarea minorei si d-voastra sau avocatul sa ceara judecatorului audierea minorei,dar doar in prezenta unei pers de la autoritatea tutelara si fara prezenta voastra,a parintilor cand este audiata,pt ca o sai fie frica sa spuna ca vrea la d-voastra de frica mamei,de consecinte.
Legatura o pastrez cu el,vb zilnic la tel,il mai scot eu de la gradinita,dar peste noapte nu vrea nicicum sa ramana la mine,iar asta ma gandesc ca pt mine este un minus in proces,pt ca sta la el si nu la mine,ancheta sociala sa facut,este ok.Sa tin copilul cu forta la mine?Sa nu il mai las la tata-sau pt a nu il influenta?
Sunt in divort,a treia infatisare,la primele doua sotul nu sa prezentat,acum la a treia sia bagat avocat,strict pt custodia copilului care este minor si are 6ani.El tot zice ca imi va lua copilul sau cel mai bine sa renunt la custodia lui,copilul nu mai vrea sa stea la mine fiind foarte influentat de el si de parinti lui.Eu ma voi muta din orasul in care stau.Poate influenta aceasta primirea custodiei daca eu ma mut inainte de a se da sentinta?In ce context nu i se incredinteaza minorul mamei?
Draga mirela nu e nici o problema la tribunal ca nu il ai,eu sunt in divort si tot asa certificatul e la el,dar iam spus judecatoarei ca nu pot sa il iau si atunci a cerut tribunalul o copie la starea civila,eu nu am avut de umblat.Bafta si o stare de spirit cat mai buna,ca stiu ce inseamna.