avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 576 soluții astăzi
Forum Activitate costelpandele

Activitate costelpandele

Răspuns la discuția drept de posesie
costelpandele a scris:

si dupa ce titularul decedreaza, dreptul acesta se mosteneste?ce se intampla pe termen lung peste 10 15 20 de ani .multumesc

nu ma lamureste nimeni?multumesc annticipat

Răspuns la discuția drept de posesie
si dupa ce titularul decedreaza, dreptul acesta se mosteneste?ce se intampla pe termen lung peste 10 15 20 de ani .multumesc

buna ziua imi puteti spune si mie ce inseamana "Drept de posesie al unui teren" ,am o hotarae judecatoreasca prin care sunt pus in posesiea unei suprafete de teren
Răspuns la discuția taxa succesiune
in conditiile in care s-a avut grija de bunica pe perioada de batranete si boala si sau suportat cheltuielile de inmormantare doar de catre nepoti si nora fiului decedat?
Răspuns la discuția taxa succesiune
da ceva de genu .cotele de inparteala nu aveti idee
Discuție taxa succesiune
Buna ziua in urma cu multi ani a murit bunicu ramanand sotia cu doi copii s-a deschis succesiunea unul din copii a renuntat la partea lui ramanand sotia si cu un copil cu cota care a fost atunci si s-a incheiat succesiunea . acum a murit si bunica copilul care a renuntat atunci a decedat si el innaintea bunicii acum din cota bunicii copii celui decedat au vreun drept din cota bunicii de acum.decizia tatalui lor de a renunta atunci la cota lui ii afecteaza acum in vreun fel
Răspuns la discuția cum radiez fiscal masina
detin proces verbal de la politie de reparatie daca la autoritatea aceasta va referiti ,autoturismul nu mai este utilizabil pt ca este avariat la asta am vrut sa ma refer si nu mai renteaza reparatia ,detin toate actele masini talon ,carte,am si contract vanzare cumparare ,fisa inmatriculare vizata si la fostul proprietar si la mine la primarie ,certificat fiscal de la fostul proprietar.deci vreau sa stiu dac pot sa o radiez eu fiind proprietar decat in actul de vanzare cumpare .si dac in urma radieri pot sa o radiez sii de la primarie .incidentul sa petrecut in duppa vreo trei luni dupa achizitie .acum sa facut un an si ceva de atunci timp in care eu am platit impozit la primarie.multumesc.
buna ziua in urma cu un am am cumparat o masina toate actele in regula am inscriso la primarie totul in regula dar in perioada urmatoare am avariato destul de grav si nu mai este functionala cum pot sa o radiez atat fiscal cat si din circulatie tinand cont ca nu am mai ajuns sa o inmatriculez pe numele meu in carte si talon,platesc impozit degeaba la ia fiiind un morman de fiare .care este procedura .multumesc mult.

Răspuns la discuția asigurare rca
dupa ce dosarul de dauna afost solutionat si pagubitul si-a ridicat banii mai are ceva de inpartit cu mine mai poate sa-mi solicite mie daune suplimentare pe motivul ca asigurarea mea nu la despagubit suficient .daca ma actioneaza in instanta ce sanse de castig are?practic eu sunt santajat pur si simplu am si niste sms-uri in care ma ameninta cu judecata daca nu ii dau o suma de banii care pagubitul mi-a impuso
Răspuns la discuția asigurare rca
intradevar este valabila sa solutionat si dosarul de dauna .multumesc mult