avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 408 soluții astăzi
Forum Activitate gaman ionel

Activitate gaman ionel

Răspuns la discuția Inselaciune sau nu
Cei 10000 (100.000.000 vechi) de lei au reprezentat acont. De executat vreo lucrare, nu au executat nimic, dar asociati sau invinovatit unii pe altii dupa ce sau despartit. Asa ii numesc eu pe cei care "fura" chiar pe baza unor chitante, din bugetul unei persoane. Cu statul este altceva. De asta am intrebat daca nu este inselaciune, caci cf.art.215.alin.3 din Cpp, se prevede ca inducerea sau mentinerea in eroare, aunei persoane cu prilejul incheierii sau executarii unui contrct, savarsita in asa fel incat fara aceasta eroare, cel inselat nu ar fi incheiat sau executat contractul in conditiile stipulate, se sactioneaza cu...........!.
De aceea la indrumarea politiei m-am adresat direct parchetului, care imi spune dupa trei ani ca fapta nu este penala, sa ma adresez la civil, dar acolo daca eu nu ma insel, trebuie platit (mai cere bani la pensionari si bugetari, 80% din locatari)timbru, avocat, etc.
Se mai pot da lamuriri sau indrumari? MULTUMESC FRUMOS!
In urma cu cca, 4 ani, am incheiat un contract cu firma X, asociati ionel si marius, pt. executarea izolatiei termice a fatadei blocului, contract semnat si parafat de ionel. Peste doua zile ii platesc lui marius suma de 10000 lei pentru care imi elibereaza facturi si chitante ,pt fiecare 5000 lei semnate marius, dar stampila firmei. Dupa 2-3 saptamani se despart, si arunca vina unul asupra celuilalt, ca nu mi-ai dat mie banii, ca eu am depus banii la firma,etc. la hoti. Dupa 9 luni fac plangere la parchet, si dupa 2 ani dela plangere ma duc sa vad ce este cu dosarul, la care mi se spune sa astept raspunsul acasa. Mai trece un an si ma duc din nou la parchet si constat ca rezolutia a fost dat cu trei luni inainte de a fi eu anul trecut la parchet, adica in luna martie, si eu am fost in iunie. Asta nu ar fi nimic dar dau pe spate cand vad constatarile D-NULUI procuror; 1: NU EXISTA FAPTA DE INSELACIUNE pt NICIUN "HOT"; 2. NU EXISTA FAPTA DE DELAPIDARE pt. NICIUN "HOT" , cica nerspectarea unui contract intra in sfera civilului. Astept si eu ceva lamuriri sau indrumari, ori aici ,ori la mail, gaman_ionel@yahoo.com
Un profesor a fost ales viceprimar. Pe perioada mandatului mai are drept de predare , (si inca o catedra completa)? Nu face cumul de functii la stat? El are si primaria si ore si altii ........X-(
pot parinti sa vanda apartamentul,ei avand peste 60 de ani si au doi copii de peste patruzeci de ani. Pot sa-l vanda fara acordul copiilor? MULTUMESC FRUMOS!!!
Poate consiliul de administraţie să mă titularizeze pe şcoală, după perioada de restrângere, conform Ordinului MECTS nr.3157/2012, cu modificările şi completările la Metodologia cadru,pe două catrede având dublă specializare, nota peste 7, dar catredele nu sunt complete? Anul acesta am catedra completă.Mulţumesc frumos anticipat.#-o
Un cabinet medical (medicina de familie), intr-un bloc proprietate personala, ce statut are? Cum plateste cheltuielile aferente (apa rece, canal,etc), ca persoana fizica sau juridica?#-o
Discuție învãþãmânt
Sunt profesor cu licenţă în inginerie economică în domeniile electric,electronic şi energetic cu definitivatul în electrotehnică-electromecanică.Am şi masteratul în ing.şi managementul sistemelor de producţie (mecanică).Dacă fac doctoratul în mecanică ,
mai trebuie să mai dau gradele 2 şi1?