avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 491 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... vanzare apartament
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

vanzare apartament

pot parinti sa vanda apartamentul,ei avand peste 60 de ani si au doi copii de peste patruzeci de ani. Pot sa-l vanda fara acordul copiilor? MULTUMESC FRUMOS!!!
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 20:10, 9 Mai 2012
Dacă apartamentul este pe numele părinţilor, ca să zic aşa, nu văd de ce nu.
daca parintii sunt sanatosi mintal vb, pot vinde oricui fara acordul copiilor
Da, copii nu au niciun drept de coproprietate si depinde in mod exclusiv de vointa parintilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. impreuna cu mama mea detin un apartament (eu obtinand ... anonimus99 anonimus99 Buna ziua. Impreuna cu mama mea detin un apartament (eu obtinand partea dupa moartea tatalui meu). Sunt singurul copil. Doresc sa vand acest apartament. Mama ... (vezi toată discuția)
Vanzare apartament abrassu abrassu Buna ziua Doresc o informatie pentru a,ajuta o domna in varsta care imi este vecina. Dansa,dupa revolutia din 1989,a cumparat apartamentul pe numele ei,are ... (vezi toată discuția)
Ajutor ancairo ancairo Buna dimineata, Va supun atentiei urmatoarea speta. Am un prieten care trece printr-o problema si nu stie ce sa faca. Parintii lui au divortat in urma cu ... (vezi toată discuția)