buna ziua , eu sunt un elev de clasa 10-a care mi-am pierdut telefonul intro masina de taxi fapt care imi dau seama dupa 1 ora si dupa care sun cu disperare continu la telefon unde nu imi raspunde nimeni si dupa 10 minute se inchide telefonul , am solicitat ajutorul politiei si unul dintre acesti politisti mia spus ca ii nu se ocupa cu pierderea bonurilor , as vrea sa stiu daca mai am sansa de a mi recupera telefonul prin ajutorul politiei unde am depus o plangere . este vorba de un iphone 4 care se poate gasi prin gps cu anumite aparate .....multumesc
este un acord intre 2 persoane fizice , am luat o suma de bani contra un tren din alta tara si pana realizarea tranzatiei cumparare vanzare am facut un acord ca in termen de 3 luni sa facem tranzatia , si in caz de nerealizare a contractului sa platesc despagubire de 4 ori mai mult , respectivul de atunci a renuntat la cumpararea tren si face plangere penala impotriva mea pe motiv ca lam inselat si aceasta plangere a notato la cf-ul unui societati comerciale apartinand unoi rude apropiat de al meu !
din punct de vedere juridic ce diferenta este dintre scrisoare intre acord comercial cu contract de angajament comercial intre 2 persoane fizice ?
si pe baza acestora se poate face plangere penala si sa fie scris pe cf-ul unui firme apartinand frate persoana in caz?
este un acord intre 2 persoane fizice , am luat o suma de bani contra un tren din alta tara si pana realizarea tranzatiei cumparare vanzare am facut un acord ca in termen de 3 luni sa facem tranzatia , si in caz de nerealizare a contractului sa platesc despagubire de 4 ori mai mult , respectivul de atunci a renuntat la cumpararea tren si face plangere penala impotriva mea pe motiv ca lam inselat si aceasta plangere a notato la cf-ul unui societati comerciale apartinand unoi rude apropiat de al meu !
din punct de vedere juridic ce diferenta este dintre scrisoare intre acord comercial cu contract de angajament comercial intre 2 persoane fizice ?
si pe baza acestora se poate face plangere penala si sa fie scris pe cf-ul unui firme apartinand frate persoana in caz?
parinti mei si eu nu suntem de acord cu acest lucru pentru ca cred ca in vitor voi avea probleme cu mafioti care or atacat pe prietenul meu ma vor urmari si vor avea tentative de agresiune asupra mea , vreau sa stiu daca chiar este OBLIGAT sa ma duc (cu toate ca numi doresc asta , pentru ca mie frica) si de ce nu am dreptul ca un om sa spun nu si sa nu maduc ....! dc sunt obligat? dc voi primi amenda? eu nu am drepturi?