avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1006 soluții astăzi
Forum Activitate carmengalati

Activitate carmengalati

Răspuns la discuția Mostenire
Dar pot deveni proprietari pe intregul imobil daca fac modificari si imbunatatiri la starea initiala la momentul cad am dobandit fiecare cotele sale indivize si modicari la schita din cartea funciara,ma refer la constructii ?
Răspuns la discuția Mostenire
carmengalati a scris:

Avem act de vanzare cumparare,bunicii ne-au vandut in cotele sus mentionate cand erau in viata.Eu imi pot vinde cota indiviza unei persoane straine ? Scuze va cer avem act de vanzare-cumparare deci suntem proprietari cu acele cote.


Răspuns la discuția Mostenire
Avem act de vanzare cumparare,bunicii ne-au vandut in cotele sus mentionate cand erau in viata.Eu imi pot vinde cota indiviza unei persoane straine ?
Discuție Mostenire
Am la o mostenire (casa)cota indiviza de 25%,in ea locuieste si plateste impozit de 5 ani matusa care are 50%,a adus imbunatatiri la constructiile existente in speranta ca vor deveni singurii proprietari ai mostenirii,se poate asa ceva ?
Răspuns la discuția Accident auto cu pagube materiale
Multumesc de raspuns,am gresit platesc,asa este corect,mi-am recunoscut vina.Am vrut sa-l duc pe socrul meu cu dizabilitati locomotorii mai aproape de bloc,ala cu Loganul a taiat curba si vinovat am cazut eu.Ceasul rau,pisica neagra.
am intrat pe o strada cu accesul interzis si alta masina a taiat curba si m-a avariat ce risc eu si cine trbuie sa plateasca reperatiile.Ce sanctiuni risc eu din partea politiei daca solutionam amiabil ?
Discuție Faliment pfa
Ca pfa daca am datorii la impozit pe profit,CAS,si Fondul de Pensii si sunt in incapacitate de plata ptr.ca nu mai am comenzi pot sa-mi declar falimentul si sa-mi inchid activitatea fara sa mai platesc datoriile catre stat?
Daca mi s-a reziliat contractul de leasing pe 16 ianuarie si nu au venit sa-mi ridice masina pana acum,am voie sa mai circul cu ea?
am primit plic recomandat de la firma de leasing ca mi s-a reziliat contractul pe 18.01.20011(primit pe 12.02.2011)la ce sa ma astept in continuare,eventual daca mai am vreo sansa sa-mi salvez masina,s-o folosesc in continuare