avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 937 soluții astăzi
Forum Activitate claudya_claudy@yahoo.com

Activitate claudya_claudy@yahoo.com

doresc un avocat bun din timisoara care sa o reprezinte pe mama pt procesele cu partaj intre mama si tata,de dovedire ca actul de vanzare cumparare intre parinti si bunica lu tata e valabil,si evacuarea din casa mamei si a tatalui a mea,a fratelui meu minor si a mamei de neamul tatalui meu care vrea sa ne scoata afara din casa. VA ROG FRUMOS AJUTATIMA AVOCATA PE CARE AM AVUTO CA NU NE PERMITEM SA DAM MULTI BANI NEA MANCAT SI BANI PUTINI PE CARE II AVEAM SI NU A FACUT NIMIC SUNTEM O FAMILIE CU SITUATIE PRECARA DAR NU VREM SA AJUNGEM PE DRUMURI.VA ROG FRUMOS.DUMNEZEU VA VA RASPLATI!
Răspuns la discuția putem fii evacuati?
deci mama se judeca cu fratiii lui pt actul de proprietate mama cu tata au facut cand au fost impreuna act pe casa de la bunica lui prin vanzare cumparare si ei vor sa ateste ca e nul ca strabunica nu a fost lucida si pana nu e gata si procesul acesta si partajul intre tata si mama sa fim evacuati
cand mama sa despartit de tata acesta a parasit domiciliul si dupa cateva luni a venit acasa repetat facand scandal spargand geamurile si de fiecare data a venit politia si ia dat amenzi la un moment dat ia dat interdictie sa mai locuiasca aici pana nu se termina partajul fratii lui nea chemat in instanta pt evacuare pe mama fratele meu minor si pe mine neam prezentat au tot cerut amanari pt neplata timbrului si mai nu stiu ce se poate judeca un minor cu sala plina?putem fii evacuati daca casa este si a mamei motivul lor in acte a fost distrugere de bunuri si ca stam cu forta in casa ceva de genu ca nu am foaia ca e la mama ceea ce nu e edevart ei de cand tata a mers sa stea la mama lui nici nu au venit sa vada cum e casa mama a varuito a avut grija de gradina deci au scris numai minciuni putem fi ecacuati????
din cauza ca tatal meu facea scandal deoarece este un alcoolic si spargea geamurile casei dupa divort politia a decis ca nu mai are ce locuii cu noi pana nu se face partaju fratii lui au deschis un proces in care ne cere evacuarea casei mie fratelui meu care este minor si mamei mele pe motiv de distrugeri de bunuri neavand nici o proba au voie ca un minor sa fie chemat in instanta cu sala de judecata plina si e posibil sa castige cand casa este si a mamei si sa ajungem in strada???
deci cand mama a castigat atunci irevocabil au redeschis alt dosar cu alte acte care erau false sau dus peste notara de atunci si ce iau dictat aia a scris atunci cu actele acelea au castigat ei dupa care mama sa dus peste notara respectiva si ia raspuns ca au venit toti peste ia si ca a buimacito mama ia spus sasi recunoasca vina aceasta a facut o foaie in care a facut ca actele sa fie asa cum au fost si a castigat mama dupa care au facut ei recurs au castigat aducand iar ceva la dosar si acum mama a facut recurs
tatal meu nu este decedat iar procesul castigat de mama era irevocabil ca actul ramane asa ca averea sa se imparta intre mama si tata ei nu avand drept decat la 1pe 8 cred din partea lu tata lor
pot sa anuleze contractu facut de strabunica mea si parinti mei?daca pe el nu e nici o semnatura sau stampila de a ei doar a parintilor mei si a avocatei?
strabunica mea a murit in 2000 parinti mei au fcut un contract de vanzare cumparare intre ea si ei pe toata averea casa cu gradina 2000metri patrati si pamant ea avea atunci 82 de ani cred nu stia sa scrie si era paralizata la pat acasa au venit o notara si o avocata si am avut si 2 martori 2 vecine avocata nu a avut tus la ea sa puna strabunica amprenta degetului dupa 1 an sa stins din viata.in 1998mama a divortat de tata iar fratii lui dupa 9 ani vor sa ateste ca strabunica mea nu a fost in toate facultatile mintale cand a facut acel document mama a castigat acel proces irevocabil dar ei au deschis altele si tot asa o taraie prin tribunal
Răspuns la discuția cum pot sami apar drepturile
din judetul timis timisoara este angajatorul
Răspuns la discuția cum pot sami apar drepturile
lucrez din octombrie dar nu pot sa verific macar daca a depus actele la fortele de munca acest lucru nu se poate verifica si de acasa de pe internet sau prin telefon????