avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 587 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... ma poate ajuta cineva???
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

ma poate ajuta cineva???

doresc un avocat bun din timisoara care sa o reprezinte pe mama pt procesele cu partaj intre mama si tata,de dovedire ca actul de vanzare cumparare intre parinti si bunica lu tata e valabil,si evacuarea din casa mamei si a tatalui a mea,a fratelui meu minor si a mamei de neamul tatalui meu care vrea sa ne scoata afara din casa. VA ROG FRUMOS AJUTATIMA AVOCATA PE CARE AM AVUTO CA NU NE PERMITEM SA DAM MULTI BANI NEA MANCAT SI BANI PUTINI PE CARE II AVEAM SI NU A FACUT NIMIC SUNTEM O FAMILIE CU SITUATIE PRECARA DAR NU VREM SA AJUNGEM PE DRUMURI.VA ROG FRUMOS.DUMNEZEU VA VA RASPLATI!
Cel mai recent răspuns: baietzika , utilizator 15:27, 22 Februarie 2011
nu va pot reprezenta in proces dar va pot da cateva sfaturi. tb sa imi dati mai multe informatii despre cine e proprietar, ce fel de contract exista respectiv cu/fara clauza si alte detalii. ma puteti contacta pe privat daca nu doriti sa faceti public

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Putem fii evacuati? claudya_claudy@yahoo.com claudya_claudy@yahoo.com cand mama sa despartit de tata acesta a parasit domiciliul si dupa cateva luni a venit acasa repetat facand scandal spargand geamurile si de fiecare data a ... (vezi toată discuția)
Bună seara. tatăl meu a decedat acum 6 săptămâni iar mama ... Acatia85 Acatia85 Bună seara. Tatăl meu a decedat acum 6 săptămâni iar mama mea vrea să mergem la notar ca săi trec ei dreptul meu. Eu personal am refuzat am spus ca merg ... (vezi toată discuția)
Mostenire cu probleme bojoga veronica bojoga veronica Buna ziua! Sa facut succesiunea dupa tata care s-a impartit la 4 frati si mama,un frate a decedat dupa care a decedat mama.Eu si o sora vrem sa ... (vezi toată discuția)