avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 957 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... putem fii evacuati?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

putem fii evacuati?

cand mama sa despartit de tata acesta a parasit domiciliul si dupa cateva luni a venit acasa repetat facand scandal spargand geamurile si de fiecare data a venit politia si ia dat amenzi la un moment dat ia dat interdictie sa mai locuiasca aici pana nu se termina partajul fratii lui nea chemat in instanta pt evacuare pe mama fratele meu minor si pe mine neam prezentat au tot cerut amanari pt neplata timbrului si mai nu stiu ce se poate judeca un minor cu sala plina?putem fii evacuati daca casa este si a mamei motivul lor in acte a fost distrugere de bunuri si ca stam cu forta in casa ceva de genu ca nu am foaia ca e la mama ceea ce nu e edevart ei de cand tata a mers sa stea la mama lui nici nu au venit sa vada cum e casa mama a varuito a avut grija de gradina deci au scris numai minciuni putem fi ecacuati????
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 21:51, 17 Februarie 2011
claudya_claudy@yahoo.com a scris:

putem fii evacuati daca casa este si a mamei motivul lor in acte a fost distrugere de bunuri si ca stam cu forta in casa ceva de genu

evacuarea de casa mamei?. Prima data care am auzit asa ceva. Ce fel de actiunea este?. Ce rol are fratii tatalui?. Nu inteleg nimic. Sincer, e imposibil asa ceva. Poate ce are legatura cu Art. 251 a Codul Penal
Distrugerea
(1) Distrugerea, degradarea sau aducerea in stare de neintrebuintare a unui bun apartinand altuia ori impiedicarea luarii masurilor de conservare sau de salvare a unui astfel de bun, precum si inlaturarea masurilor luate, se pedepseste cu inchisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amenda.
(2) Distrugerea unui inscris sub semnatura privata, care apartine in tot sau in parte altei persoane si serveste la dovedirea unui drept de natura patrimoniala, daca prin aceasta s-a produs o paguba, se pedepseste cu inchisoare de la 6 luni la 3 ani sau cu amenda.
(3) Daca fapta prevazuta in alin. (1) priveste bunuri care fac parte din patrimoniul cultural, pedeapsa este inchisoarea de la unu la 5 ani.
(4) Distrugerea, degradarea sau aducerea in stare de neintrebuintare a unui bun savarsita prin incendiere, explozie ori prin orice alt asemenea mijloc, si daca este de natura sa puna in pericol alte persoane sau bunuri, se pedepseste cu inchisoare de la 2 la 7 ani.
(5) Dispozitiile prevazute in alin. (3) si (4) se aplica chiar daca bunul apartine faptuitorului.
(6) Pentru faptele prevazute in alin. (1) si (2) actiunea penala se pune in miscare la plangerea prealabila a persoanei vatamate.
(7) Tentativa faptelor prevazute in alin. (3) si (4) se pedepseste .
Ultima modificare: Joi, 17 Februarie 2011
Alvaro Liniers, Avocat
deci mama se judeca cu fratiii lui pt actul de proprietate mama cu tata au facut cand au fost impreuna act pe casa de la bunica lui prin vanzare cumparare si ei vor sa ateste ca e nul ca strabunica nu a fost lucida si pana nu e gata si procesul acesta si partajul intre tata si mama sa fim evacuati
Ar trebui sa mergeti sa consultati un avocat ca sa vada actele si pe ce va judecati.
Daca nu sunteti proprietari sau coproprietari puteti fi evacuati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ma poate ajuta cineva??? claudya_claudy@yahoo.com claudya_claudy@yahoo.com doresc un avocat bun din timisoara care sa o reprezinte pe mama pt procesele cu partaj intre mama si tata,de dovedire ca actul de vanzare cumparare intre ... (vezi toată discuția)
Exista posibilitatea sa se faca dreptate?! claudya_claudy@yahoo.com claudya_claudy@yahoo.com strabunica mea a murit in 2000 parinti mei au fcut un contract de vanzare cumparare intre ea si ei pe toata averea casa cu gradina 2000metri patrati si pamant ... (vezi toată discuția)
Divort nina_crina nina_crina Buna ziua tuturor! am si eu nevoie de un sfat. dupa 20 de ani de casnicie parinti mei divorteaza fara partaj. in ultimi 10 ani mama a avut amanti unul dupa ... (vezi toată discuția)