avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 726 soluții astăzi
Forum Activitate diana2242

Activitate diana2242

nu confund in nici un caz fondul de reparatii cu cel de rulment si in ceea ce ma priveste in 2008 mi-am zugravit singura etajul tot fara sa cer vre-un ban cuiva sau asociatiei.Asa ca la mine este curat.Eu vroiam sa stiu daca au vre-o lege care sa le dea voie sa faca asa ceva.Deoarece am vazut astazi din nou tabelel cu semnaturi reactualizat si sunt 15 nu si restul pana la 44 da.Ne poate obliga multimea si pe noi?
deci nu s-a intrunit nici o adunare generala.Au pus anunt ca vor sa faca sedinta sa se discute varuirea scarii la sedinta au fost pana in 10 pers si ne-au adus la cunostiinta ca se apuca de varuit.Eu chiar nu mai vreau sa imi cheltuiasca ei fondul cum au ei chef.Ce pot face in priviinta asta?
sunt mana in mana.Amandoi deacord si au un tabel cu semnaturi ale proprietarilor din 44 ap ei au 4 semnaturi pentru si 6 contra
Buna ziua,

As dori sa stiu si eu daca exista vre-o lege care da voie administratorului sa oblige locatarii unui bloc sa varuiasca scara blocului doar din motiv ca nu este curat.Mentionez ca in toamna ne-au obligat sa punem usi si geamuri de termopan pe casa scarii acum vor sa varuim eu chiar asa nu pot avea nici un cuvant de spus?sunt banii mei totusi.Ei se apuca cheama firma platesc din fondul nostru de rulment si apoi ni-l baga in intretinere direct si daca nu il platim nu putem plati doar apa si caldura si intram in restanta.Chiar este legal asa ceva?

Buna ziua,
Sunt fosta salariata a unei firmecu punct de lucru in Cta si sediul central in Bucuresti firma care acum se afla in faliment iar eu fiind angajata la
punctul de lucru Constanta. La inchiderea firmei eu ma aflam in concediul post
natal si pre natal cel de 126 de zile ne mai primind de atata timp nici un fel de
salariu am rugamintea de a ma indruma si pe mine ce as putea face pt a-mi recupera banutii.Acest procedeu de lichidare a firmei a durat foarte mult iar noi fiind inalt oras am aflat f greu ce se intampla.Ca atare eu abia acum in decembrie 2010 am facut rost de toate documentele necesare depunerii unei cereri la casmb(mentionez ca eu am nascut in aprilie 2009 si concediile medicale sunt din acea perioada)Acum mergand cu documentele toate la casmb raspunsul lor este urmatorulaca au trecut 60 zile de la data concediilor medicale si nu am facut cerere de revendicare dupa 60 zile nu mi se mai da nici un drept pentru ca asa prevede noua lege.Dar eu cand eram in concediu medical era legea veche oare nu mai exista nici o posibilitate de a-mi incasa banii?
Va multumesc anticipat
Multumesc anticipat.
O zi minunata va doresc.
Buna ziua,
Am si eu o problema sunt in concediul de crestere copil pana la data de 30 aprilie 2011 cand face copilul 2 ani iar firma la care am lucrat nu mai exista,m-am interesat si eu pe ici pe colo si mi s-a spus ca ar fi de preferat sa imi depun actele pentru somaj si apoi ca imi caut de munca si va spun si de ce, pentru ca daca intru in soimaj direct nu mi s-ar intrerupe activitatea si ar fi in continuare iar daca m-as angaja ar fi intrerupta activitatea,al doilea motiv am inteles ca daca din somaj imi gasesc singura un job cei de la somaj imi platesc lunar o suma pt un an de zile este adevarat?si daca da despre ce suma este vorba?Multumesc mult
Răspuns la discuția un sfat va rog
Multumesc mult,sotul meu ar fi un matror este oare suficient?
Discuție un sfat va rog
Buna ziua as avea si eu o mica problemuta si v-as ruga sa ma sfatuiti ce sa fac.Sunt o tanara mamica in concediulpentru crestere copil si am nevoie urgenta de un control medical,am fost la medic de specialitate dar nu a vrut sa ma consulte pt ca nu aveam adeverinta de salariat m-am interesat de unde as putea lua unu si am aflat caci se elibereaza de cas dar astazi eu am fost acolo la 12 fara 10 era program pana la ora 12 si totusi doamna aceea cu zambetul pe buze mi-a spus ca i s-a terminat programul.Eu in acest caz ce pot face?stau asa cu durerea pana va avea chef acea doamna sa imi elibereze o adeverinta?Ii pot face o sesizare aceste doamne undeva?si daca da unde?Pentru ca as vrea sa fiu si eu la fel de amabila cum a fost si dansa.
Va multumesc anticipat.