avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 429 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... un sfat va rog
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

un sfat va rog

Buna ziua as avea si eu o mica problemuta si v-as ruga sa ma sfatuiti ce sa fac.Sunt o tanara mamica in concediulpentru crestere copil si am nevoie urgenta de un control medical,am fost la medic de specialitate dar nu a vrut sa ma consulte pt ca nu aveam adeverinta de salariat m-am interesat de unde as putea lua unu si am aflat caci se elibereaza de cas dar astazi eu am fost acolo la 12 fara 10 era program pana la ora 12 si totusi doamna aceea cu zambetul pe buze mi-a spus ca i s-a terminat programul.Eu in acest caz ce pot face?stau asa cu durerea pana va avea chef acea doamna sa imi elibereze o adeverinta?Ii pot face o sesizare aceste doamne undeva?si daca da unde?Pentru ca as vrea sa fiu si eu la fel de amabila cum a fost si dansa.
Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 14:25, 22 Februarie 2011
Pentru a rezolva mai rapid problema de sanatate, sunati la 112, si mergeti la urgenta.
Acolo va vor consulta si vor decide ce trebuie sa faceti.
Pentru a-i raspunde la "amabilitate" functionarei de la CAS, daca formulati o plangere undeva, va trebui s-o si dovediti, cu martori, altfel, ... va spune ca nu va merge ceasul bine...
Multumesc mult,sotul meu ar fi un matror este oare suficient?
chiar nu o poate ajuta nimeni? si eu am patit de multe ori sa fiu umilita de catre functionarii publici. unde ii putem reclama?
La colegiul national al medicilor, dar de obicei veti primi raspunsul din oficiu ca ei au respectat procedurile.
1. Fiind in CCC sunteti asigurata la sanatate. Contributia se plateste din bugetul de stat.
2. Puteti demonstra asta medicului cu decizia AJPS prin care vi s-a stabilit indemnizatia pentru CCC.
3. Medicul poate intra imediat pe site-ul Casei de Asigurari de Sanatate, introduce CNP al dvs. si vede daca sunteti asigurata sau nu.
4. La fel si medicul de familie poate confirma ca sunteti asigurata la sanatate.
5. Asa ca exista mai multe posibilitati de a verifica daca sunteti asigurata sau nu dar asta depinde si de bunavointa medicului sau a functionarei de la CJAS.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asigurari de sanatate Vladica Vladica Am primit decizia de pensionare in care scrie ca am dreptul la pensie incepind cu data de 03-12-2015, inca nu am primit pensia,am verificat la CNSAS si nu sint ... (vezi toată discuția)
Reclamatie medic de familie darkpain darkpain Buna ziua, Nu merg prea des la medicul de familie, dar in ultimii doi ani a trebuit sa merg sa iau retetele bunicilor mei luna de luna, deoarece nici unul ... (vezi toată discuția)
Somaj in concediul maternal si in concediul de crestere a copilului andreeamar1 andreeamar1 Am nascut in data de 2 iulie a.c si am ales sa efectuez concediul maternal incepand cu 1 iulie. La data de 24 septembrie contractul individual de munca imi ... (vezi toată discuția)