buna ziua !
Va rog sa-mi spuneti si mie daca o unitate sanitara cu 134 de salariati , concediaza 6 salariati conf.art.65 .concedierea poate sa fie colectiva sau individuala ?
In cazul in care este concediere individuala beneficiaza de plati compensatorii?
Angajatorul ma ameninta ca nu am sa castig niciodata aceste plati,desi in decizia de concediere a fost trecut :IN TEMEIUL art.40 alin.(1) lit.a, art.65,66,67,75 alin.(1) si art.76 din legea nr.53/2003 Codul Muncii.Decide incetarea contractului individual de munca conform art.65(1) din Codul Muncii.
Va rog sa-mi spuneti ce legii,hotarari etc.sunt in vigoare.
Va multumesc anticipat !
buna ziua. am avut un proces privind licitatiile publice ,pe care l-am pierdut si am facut recurs la curtea de apel craiova ,unde a fost respins ca tardiv .
mentionez ca pe citatie nu a fost trecut termenul de depunere a recursului ,dar m-am incadrat in 15 zile cu depunerea lui,iar cei de la craiova au spus ca termenul era de 10 zile si asa a fost data o hotarare definitiva si irevocabila ,pe care vreau sa o contest aici cat si la drepturile omului.
va rog sa ma ajutati spunandu-mi care sunt conditiile de depunere a acestei contestatii si termenele ei .
va multumesc !
Buna ziua!
Va rog frumos sa-mi spuneti si mie, daca Curtea de Apel respinge recursul ca tardiv si da o decizie irevocabila ce pot sa mai fac ?
Mentionez ca recursul nu a fost facut in termen,deoarece in hotararea data de tribunal nu a fost specificat termenul in care pot sa fac recurs.
Am facut o cerere de repunere in termen a recursului ,dar a fost respinsa si acceptat recursul ca tardiv -decizie irevocabila. Ce pot sa mai fac ? va rog sa ma ajutati!!!! Va multumesc!
In sentinta data de la tribunal ,era specificat doar cu recurs ,dar nu si in cate zile.
eu am primit -o in data de 23.09.2010 si am depus recursul in 06.10.2010 , ziua postei.Va rog sa-mi mai spuneti ,10 zile lucratoare sau calendaristice sunt pt a depune recursul. Va multumesc!
Buna ziua!
Am facut recus la Curtea de Apel in urma unei sentinte date de tribunal ,dar in acea sentinta si nici pe citatie, termenul de depunere a recursului nu era specificat si am depus recursul in 13 zile ,stiind ca termenul este de 15 zile.
Am primit citatia sa ma prezint la Curtea de Apel in 15.02.2011,iar acolo partea adversa a trimis o intampinare sa-mi fie respins recursul ca tardiv in baza art.80.Legea 168/1999,am primit un termen pana in 15.03 sa depun dovada de la posta ,deoarece eu am spus in instanta ca din cate stiu am depus in termen acel recurs.
Va rog sa ma ajutati si pe mine cum sa-mi rezolv aceasta problema.
Va multumesc!