avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 711 soluții astăzi
Forum Activitate robert_11

Activitate robert_11

Buna ziua. Am aplicat impreuna cu sotia la o banca pentru un credit ipotecar in vederea cumpararii unui apartament. S-au depus toate actele cerute, totul a fost ok, banca a trimis un evaluator sa evalueze apartamentul, totul ok si aici, mai ramanea sa fim programati la notar sa semnam actele de vanzare/cumparare. Dar, am primit notificare pe email de la banca precum ca cererea noastra de credit a fost respinsa. In urma discutiei cu directoare sucursalei la care am deschis cererea, ni s-a comunicat ca am fost respinsi pe motiv ca sotia este angajata la propria societate la care este si administrator. Intrebarea mea este: cum as putea intoarce aceasta decizie, avand in vedere ca documentatia a fost depusa spre verificare inca de acum 2 luni de zile. Deci, au avut tot timpul din luma sa verifice toate aceste lucruri. Era normal sa ajung sa platesc evaluator, daca nu eram eligibil pentru finantarea acestui credit? Multumesc.
Da.

adriandimitriu a scris:

ati cerut acceptul si ati fost refuzat?

Nu sunt specialisti. Sunt niste rerezentanti ai unui anunit aparat de gatit, care au adaptat anumite retete publice pentru acel aparat.

CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA" a scris:

Buna ziua,

Retetele concepute de catre specialisti(ii avem in vedere pe cei care pot demonstra acest aspect) sunt protejate de drepturile de autor, asadar, nu pot fi reproduse pe alte site-uri, decat cu acordul prealabil al lor.Nu sunt specialisti. Sunt niste rerezentanti ai unui anunit aparat de gatit, care au adaptat anumite retete publice pentru acel aparat.

CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA" a scris:

Buna ziua,

Retetele concepute de catre specialisti(ii avem in vedere pe cei care pot demonstra acest aspect) sunt protejate de drepturile de autor, asadar, nu pot fi reproduse pe alte site-uri, decat cu acordul prealabil al lor.Drepturi de autor si republicarea unor articole.

Buna ziua. Vin si eu cu o speta. As dori sa republic niste retete culinare (postate pe Facebook) ale unor persoane, pe un site de profil care urmeaza sa-l creez. As putea sa fac asta daca persoanele respective nu si-au dat acceptul? Retetele vor avea link catre postarea oficiala si text prin care se va preciza clar cine este autorul acelei retete. Multumesc.
Buna ziua. As dori sa infiintez si eu un SRL. Din ce am vazut pe diferite site-uri care infinteaza firme, trebuie sa ajung la notar sa-i imputernicesc. Alte site-uri spun ca se rezolva si fara notar. Are cineva vreo informatie recenta de la ONRC, daca se poate infiinta o firma fara sa ajungi la notar? Daca da, cum si care ar fi pasii de urmat? Multumesc.
Nu scrie asa ceva in comodat. Contractul de comodat a fost prelungit cu cate 3 ani (cat a fost si cel initial). Daca fac un alt act aditional la contractul de comodat prin care prelungesc cu inca 3 ani sediul, dar pun si fraza de mai sus, este ok? Prima intrebare ramane in picioare. Am nevoie de act constitutiv actualizat?
Doresc sa fac un act aditional la contractul de comodat. Mai este nevoie sa fac si act constitutiv actualizat?
Imi intra materiale de 1000 de lei si eu vand produsul finit cu 3000 lei. Cum calculez variatia stocului?
Pot infiinta o firma de contabilitate cu doi asociati, in conditiile in care doar unul din ei este membru CECCAR?