avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Expirare contract comodat sediu social
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Expirare contract comodat sediu social

Doresc sa fac un act aditional la contractul de comodat. Mai este nevoie sa fac si act constitutiv actualizat?
Cel mai recent răspuns: robert_11 , utilizator 10:48, 3 Martie 2015
~ Conținut șters la cerere ~
Nu scrie asa ceva in comodat. Contractul de comodat a fost prelungit cu cate 3 ani (cat a fost si cel initial). Daca fac un alt act aditional la contractul de comodat prin care prelungesc cu inca 3 ani sediul, dar pun si fraza de mai sus, este ok? Prima intrebare ramane in picioare. Am nevoie de act constitutiv actualizat?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prelungire sediu social si mandat adm just.rain just.rain Buna ziua Ma confrunt cu urmatoarea situatie: atat sediul social cat si mandatul administratorului la un srl au expirat in urma cu un an. Intrebarea ar fi ... (vezi toată discuția)
Expirare contract de comodat liviusss liviusss Am cesionat o firma cuiva, dar respectivul m\'a rugat sa il mai las cateva luni sa aiba sediul social in apartamentul meu. Am facut un act aditional la ... (vezi toată discuția)
Prelungire sediu friday_325 friday_325 Buna ziua ! As dori sa aflu ce documente trebuiesc depuse la Registrul comertului pentru prelungirea sediului social, pe langa contractul de comodat? Cazier ... (vezi toată discuția)