avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 147 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Prelungire sediu
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Prelungire sediu

Buna ziua ! As dori sa aflu ce documente trebuiesc depuse la Registrul comertului pentru prelungirea sediului social, pe langa contractul de comodat? Cazier fiscal sau alt document de la administratia financiara? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Alex Chiciu , Avocat 10:43, 28 Mai 2011
Mai aveti nevoie si de : hotararea asociatului (sau decizia CA) pentru prelungire, act aditional pt SRL, actul constitutiv actualizat, ocumentul care atestă dreptul de folosinţă asupra spaţiului cu destinaţie de sediu social, înregistrat la administraţia
financiară în circumscripţia căreia se situează imobilul cu destinaţie de sediu social
depinde de documentele incheiate cu proprietarul si perioada, pe site ONRC gasiti OPIS documente depunere mentiuni .
Ultima modificare: Vineri, 27 Mai 2011
oana76, utilizator
Pe langa conrtractul de comodat mai duceti inca o data dovada de proprietate si atat, cerere depunere si mentionare acte pe care o luati de la informare initiala sii asta-i tot! Faceti doar prelungire durata sediu social, nu-l infiintati acum!
Corect ultimul raspuns; nu mai depuneti hotarare AGA si altele ci ceea ce a mentionat colega.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare contract comodat toy_story toy_story Buna seara, Am facut un contract de comodat pentru sediu social firma. Unde trebuie sa merg cu acest contract de comodat pentru a-l inregistra? Care sunt ... (vezi toată discuția)
Schimbare certificat de inregistrare in cazul mutarii sediului oltianu oltianu Buna ziua! Poate sa-mi spuna cineva care sunt actele necesare schimbarii certificatului de inregistrare in cazul mutarii sediului in acelasi sector ? Care ... (vezi toată discuția)
Despre inregistrarea mentiunilor- ong camiha camiha Buna dimineata, Imi poate spune cineva care este procedura de inregistrare a mentiunilor in cazul unui ONG? Trebuie sa prelungesc contractul de comodat ... (vezi toată discuția)