Va multumesc frumos de raspuns.Nu, nu exista asa ceva ba mai mult imprumutul este la o firma mica ïi putem spune chiar fantoma..
Sotia titularului traieste insa nu a platit nimic timp de un an si de aceea s-a ajuns aici.Cel mai mult imi e frica sa nu se faca oprirea pe o mare parte din pensia tatalui (nu este vorba de un imprumut foarte mare si s-ar putea recupera in cateva luni de aici) iar celalalt girant si sotia decedatului sa nu fie afectati.e posibil si asa ceva in prima faza?Urmand ca ulterior noi sa incepem un alt proces ?
Tatal meu a primit astazi o instiintare prin care este anuntat ca daca in termen de 10 zile nu se va plati un credit se va trece la executarea judecatoreasca care va avea efect si asupra lui.
Este girant la acest credit iar titularul creditului a decedat.Pe langa tatal meu mai este inca un girant.Tinand cont ca tatalui ii intra pensia luna de luna se poate trece la oprirea pe aceasta pensie?
Aveti idee cum trebuie sa actioneze executorul judecatoresc?Se va duce si catre mostenitori legali sau va trebui sa incepem alt proces pentru a se duce si catre acestia?
Va multumesc mult pentru timp si ajutor!
Aceiasi problema o am si eu..si se tot amana ,ar trebui sa imi fac probleme?am trimis de fiecare data intampinare prin fax catre judecatorie..ultima solutie este:
Complet: C5 Civil Fond Funciar Minori-Familie am. pr.
Tip solutie: Încheiere
Solutia pe scurt: Respinge excepţia prescripţiei dreptului material la acţiune, ca neîntemeiată. Acordă termen pentru continuarea judecăţii la data de 20.02.2014, pentru când vor fi citate părţile. Pronunţată în şedinţă publică astăzi, 31.01.2014.
Document: Încheiere de şedinţă 31.01.2014
Desi au trecut mai bine de 3 ani totusi vad ca nu s-a prescris..
Atunci am avariat 2 masini,insa chiar daca am gresit rcaul e obligat de lege sa despagubeasca ,nu?Ar fi vreo sansa ,indiferent cat de mica,sa fiu declarat vinovat daca sunt citat ca si :"Intervenient"?Am decizia politiei de atunci si copia Rcaului.
Buna Ziua,
as dori sa stiu pentru subventia studentilor la gaz m-am interesat in principiu, si la venit ma incadrez(nu am venit), cu masina sub 1600cmc ma incadrez..insa as dori sa stiu..ce imi trebuie mai exact in termen de contract cu proprietarul.(nu am facut contract inca)va trebui inregistrat la finante contractul sau doar semnat la notar?sau se poate sa ma ia in domiciliu si sa fac viza de flotant?
Va multumesc frumos!
Ma puteti ajuta va rog.Am deschis un dosar am castigat apelu s-a facut recurs si astazi m-am uitat pe net si solutia e urmatoarea:
Solutie: Respinge recursul, ca nefondat. Respinge cererea de acordare a cheltuielilor de judecată, ca nedovedită. Irevocabilă.
Imi puteti spune s-au respins cheltuielile de judecata inclusiv cele de la apel?sau doar chelutuielile de judecata de la recurs?
Buna ziua..v-as ruga frumos sa ma ajutati: astazi am fost prins de radar am luat 3 puncte si o amenda de 120 dar politistul a scris data de 14.08.2011 de doua ori pe procesul verbal..am observat dupa ce am semnat dar am de gand sa contest amenda..am vreo sansa?am inteles ca se depune pe raza judetului unde am luat amenda nu unde am domiciliu..Astept un raspuns si o eventuala declaratie pe care as putea sa o dau pentru a ma putea "agata" de acest detaliu scris gresit.Va multumesc frumos.Stima