avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 736 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Respins cerere cheltuile de judecata
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Respins cerere cheltuile de judecata

Ma puteti ajuta va rog.Am deschis un dosar am castigat apelu s-a facut recurs si astazi m-am uitat pe net si solutia e urmatoarea:
Solutie: Respinge recursul, ca nefondat. Respinge cererea de acordare a cheltuielilor de judecată, ca nedovedită. Irevocabilă.
Imi puteti spune s-au respins cheltuielile de judecata inclusiv cele de la apel?sau doar chelutuielile de judecata de la recurs?
Cel mai recent răspuns: StefanPo , utilizator 00:20, 14 Aprilie 2011
Doar de la recurs m-am lamurit citind cu atentie.Va multumesc se poate sterge!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere /instanta - perimata ? cristiannegru cristiannegru Actiunea in instanta a avut 2 capete de cerere: 1. - obligare adeverinta de munca - Arhivele Nationale 2. - obligare recalculare pensie - Casa Judeteana de ... (vezi toată discuția)
...cheltuieli de judecata...unde e dreptatea??? anniela anniela Un caz banal in aparenta: un proces de divort solutionat pe fond cu compensare cheltuieli de judecata.Urmeaza apelul facut de partea adversa ( cu cheltuieli de ... (vezi toată discuția)
Cum recuperez cheltuielile de judecata? Carmen.D Carmen.D O banca m-a dat in judecata pentru daune sub motiv de nerespectarea obligatiilor de garant. Am castigat procesul in faza de fond. Banca a declarat apel, dar ... (vezi toată discuția)