avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 558 soluții astăzi
Forum Activitate alroco

Activitate alroco

Răspuns la discuția Obiectul actiunii-Discriminare
Deci ,daca firma are sediul in Bucuresti,eu trebuia sa depun cererea la Tribunalul Bucuresti? sau la Tribunalul care tine de domiciliul meu?Multumesc inca o data.
Nu sunt din Bucuresti,domiciliul il am in alt judet.Insa firma are sediul in Bucuresti.Unde se judeca un proces care are cauza :Discriminarea profesionala?
Răspuns la discuția Daune morale
Multumesc! am probe scrise cu care pot dovedi,unele chiar depuse la dosar chiar de firma.Intr-adevar e greu,drum lung dar imi fac timp si pentru asa ceva.
Răspuns la discuția Fisa postului
a trecut un an ,caci firma e una cu renume mondial.Cred ca ma intelegeti ce vreau sa sugerez. Oricum va multumesc.
Multumesc! acum totul depinde de judecatori cum considera aceasta situatie.O zi buna!
Răspuns la discuția Fisa postului
Multumesc!asta am si facut,numai ca sefa personalului a dat din umeri si a spus ca nu am inca fisa postului,nu stie unde e ,am scris la ITM,dar nu am primit nici un raspuns.In cele din urma am fost adus la tacere,fiind concediat pe baza de restructurare a postului caci e "Criza financiara in toata lumea " si mai ales ca in urma scrisorii mele la ITM a scazut si fondul de spagi al societatii.
va multumesc din nou si cu respect va rog sa ma mai informati daca Decizia de Restructurare putea fi emisa in timpul concediului de odihna?exista un articol in care se precizeaza acest aspect?face parte aceasta decizie din procedura de concediere? multumesc si scuze pentru prea mult deranj.
Chiar daca suntem in Romania,sa nu uitam ca facem parte din Comunitatea Europeana ,unde suntem obligati sa platim aproape tot la standarde europene,uneori chiar mai mult;dar sa nu uitam ca salariile sunt de "sclavi legali".Eu nu voi renunta sa lupt pe calea justitiei pana ce nu ii fac de ras pe cei ce isi bat joc de un popor,de bunul simt al unora(care au mai ramas).
Multumesc!Voi merge totusi inainte,pentru ca unii au uitat de unde au plecat,iar cand au ajuns in functii de conducere isi bat joc de oricine,numai bani sa le iasa.
Discuție Fisa postului
Am lucrat peste 2ani intr-o firma fara sa mi se faca Fisa postului,desi eu am isistat
de nenumarate ori.pana la urma am fost concediat si ma aflu in proces cu firma .cum poate fi sanctionata firma ?Pe ce art.?Mai conteaza acum?Ma pot folosi de acest aspect la contestatia de concediere(care a fost pe baza de restructurare a postului)?