avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1089 soluții astăzi
Forum Activitate beyonce

Activitate beyonce

AVLIL a scris:

26 de ani si conteaza daca munceste, sigur.
Pentru a dovedi reaua credinta e nevoie de mai mult decat faptul ca se inscrie la alta facultate mereu. De exemplu, frecventa la cursuri etc.

multumesc
Buna ziua, Intrebarea mea este daca copilul major care nu a terminat prima facultate (a renuntat) si s-a inscris la alta in anul urmator mai dispune de pensie alimentara, si daca conteaza tipul de invatamant, la zi, seral, etc. ori daca are un job in timpul facultatii
Multumesc
Buna ziua,

Am descoperit aseara in timp ce pregateam o ciorba, in borcanul cu fasole pastai era un cap de soarec. Am sunat la OJPC sa reclam firma producatoare, dar fara bon fiscal posibil sa nu rezolv nimic. Borcanul l-am luat acum 2 luni dintr-un supermarket cunoscut , impreuna cu alte conserve cu rolul de a avea in camara toate necesare, fara a fi nevoie sa merg la supermarket de fiecare data pentru cumparaturi, mentionez ca bonul nu l-am pastrat, nu aveam pentru ce, asa am gandit atunci. Am cerut un control de rutina, poate descopera ce am descoperit si eu. Dar pentru despagubiri??? cum se procedeaza???
am depus o adeverinta de salar pentru un imprumut bancar. banca suna angajatorul sa confirme datele adeverintei, angajatorul nu raspunde la telefon, sau mai bine spus nu-i pasa, de angajat si banca care il apeleaza.
ce se intampla? s-a incalcat vreun drept al angajatului ?
buna ziua, problema mea este urmatoarea, am depus o plangere la judecatorie impotriva unui PV emis de politie, iar pe plangere am semnat altfel decat semnatura din permis, permis care il am de 7 ani. voi intimpina dificultati din punctul acesta de vedere ?