avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1253 soluții astăzi
Forum Activitate liliana_spataru

Activitate liliana_spataru

Răspuns la discuția informatie!
multumesc! dar nu trebuie semnat? nu trebuie sa se efectueze in prezenta persoanei care solicita?!
Discuție informatie!
se poate face un contract de munca fara actele necesare? doar dupa cererea de angajare si copia dupa buletin?
multumesc!
Discuție informatie!
ce acte sunt necesare la angajare? se poate face contract de munca dupa incetarea activitatii?!
Discuție informatie!
daca o persoana lucreaza fara contract se munca in comert, si nu se respecta conditiile delucru asica inventarierea lucrurilor conform legi ce sanse are patronul sa-i faca rau
apartamentul nu era si este cu chirie de la stat motivul pt divort este ca si-a facut amanta pe fiica mea pe atunci in varsta de 13 ani jumate eu fiind in italia
Discuție informatie!
Buna ziua! sunt casatorita de 12 ani am 2 copii 12si respectiv 10 ani doresc sa divortez deoarece sotul a avut o relatie cu fiica mea din prima casatorie ,cand s-a intamplat avea 14 ani eu eram la munca in italia .Cum sa procedez sa nu_mi perd casa si copii deoarece nu lucrez in tara?,apartamentul era al meu cu bunurile din el mici modificari facute impreuna cand lucram in italia multumesc,cu respect!
Discuție informatie!
fiica mea s-a angajat la o firma privata magazin dupa o luna s-a efectuat inventarul dupa cate stiu eu se face intre contabil si angajat deci isi noteaza separat bunurile din magazin,ori nu s-a procedat astfel dupa 3 zile au sunat de la contabilitate de la firma respectiva sa se confrunre dar cu ce cu copia originalului care au facut-o ei . precizez ca stocul de inceput nu batea cu ce a luat in primire cand s-a anga jat ,in momentul angajeri aluat in primire de la o alta persoana dar nici pe ea nuaulasat-o sa noteze i-au trimis o copie dupa 3 zile acum dupa o luna nu bate istocul de inceput dar atunci la 3 zile erra in regula mentionez ca punctajul se face telefonic.stocul de iceput e la fel ca al persoanei de la care aluat in primire dar la contabilitate nu desi ei i-au trimis copia tin sa mentionez ca m-au anuntat tot telefonic sa-mi notez stocul de inceput dupa parerea meanu e corect care este undeva la o diferenta de 600ron cu respect astept raspuns