daca o persoana lucreaza fara contract se munca in comert, si nu se respecta conditiile delucru asica inventarierea lucrurilor conform legi ce sanse are patronul sa-i faca rau
apartamentul nu era si este cu chirie de la stat motivul pt divort este ca si-a facut amanta pe fiica mea pe atunci in varsta de 13 ani jumate eu fiind in italia
Buna ziua! sunt casatorita de 12 ani am 2 copii 12si respectiv 10 ani doresc sa divortez deoarece sotul a avut o relatie cu fiica mea din prima casatorie ,cand s-a intamplat avea 14 ani eu eram la munca in italia .Cum sa procedez sa nu_mi perd casa si copii deoarece nu lucrez in tara?,apartamentul era al meu cu bunurile din el mici modificari facute impreuna cand lucram in italia multumesc,cu respect!
fiica mea s-a angajat la o firma privata magazin dupa o luna s-a efectuat inventarul dupa cate stiu eu se face intre contabil si angajat deci isi noteaza separat bunurile din magazin,ori nu s-a procedat astfel dupa 3 zile au sunat de la contabilitate de la firma respectiva sa se confrunre dar cu ce cu copia originalului care au facut-o ei . precizez ca stocul de inceput nu batea cu ce a luat in primire cand s-a anga jat ,in momentul angajeri aluat in primire de la o alta persoana dar nici pe ea nuaulasat-o sa noteze i-au trimis o copie dupa 3 zile acum dupa o luna nu bate istocul de inceput dar atunci la 3 zile erra in regula mentionez ca punctajul se face telefonic.stocul de iceput e la fel ca al persoanei de la care aluat in primire dar la contabilitate nu desi ei i-au trimis copia tin sa mentionez ca m-au anuntat tot telefonic sa-mi notez stocul de inceput dupa parerea meanu e corect care este undeva la o diferenta de 600ron cu respect astept raspuns