avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 460 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... informatie!
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

informatie!

Buna ziua! sunt casatorita de 12 ani am 2 copii 12si respectiv 10 ani doresc sa divortez deoarece sotul a avut o relatie cu fiica mea din prima casatorie ,cand s-a intamplat avea 14 ani eu eram la munca in italia .Cum sa procedez sa nu_mi perd casa si copii deoarece nu lucrez in tara?,apartamentul era al meu cu bunurile din el mici modificari facute impreuna cand lucram in italia multumesc,cu respect!
Cel mai recent răspuns: ContSters103772 , utilizator 11:07, 16 August 2011
Daca apartamentul a fost cumparat inaintea casatoriei ori l-ati primit mostenire sau prin donatie atunci este proprietatea dvs si sotul nu are drep la acest apartament ci doar la un drept de creanta pentru imbunatatirile aduse apartamentului de-a lungul casatoriei.

Daca puteti dovedi ca aveti capacitatea de ai creste si educa pe copii intr-un mediu proprice varstei si aveti si veniturile necesare veti primi custodia copiilor. Copii vor putea alege cu care dintre parinti vor sa fie.
apartamentul nu era si este cu chirie de la stat motivul pt divort este ca si-a facut amanta pe fiica mea pe atunci in varsta de 13 ani jumate eu fiind in italia
Formulati cerere de divort in instanta. Solicitati sa va fie incredintati spre crestere si educare copii minori. Daca nu lucrati in tara, dupa ce instanta va va incredinta copii, va trebui fie sa gasiti o solutie sa-i luati in Italia cu dvs., fie sa va reintoarceti in tara. Daca aveti de gand sa va reintoarceti in tara, solicitati instantei sa va acorde si beneficiul contractului de inchiriere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce sanse am sa castig custodia copiilor? run run run run sunt casatorita de 7 ani cu sotul meu in urma casatoriei noastre au rezultat 2 copii iar cum 3 ani si jumatate fiindune foarte greu in romania sotul meu a ... (vezi toată discuția)
Divort.urgent aynee_0n3 aynee_0n3 scriu aici pentru ca am nevoie de un sfat...poveste este urmatoarea: el este insurat cu ea de 12 ani. El este mai mare decat ea cu 12 ani.Acum 5 ani au adoptat ... (vezi toată discuția)
Infidelitate- divort cu minor cryssm cryssm daca sotul meu ma inseala,si si-a dus copilul la amanta ,....pot avea castig de cauza asupra tutelei minorului?spre ex daca as duce copilul la psholog si ... (vezi toată discuția)