avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Activitate tensyon89

Activitate tensyon89

Răspuns la discuția inregistrare auto la impozit
CE SE INTAMPLA DACA EU NU O INREG LA IMPOZIT LA MINE SI DORESC SA O VAND?
Răspuns la discuția inregistrare auto la impozit
Vanzatorul radiaza masina de la el de la impozit in baza CV pe care il incheiem,dupa care imi da fiscal .Ce inseamna varianta negocierii de antecontract de vanzare-cumparare?Daca incheiem alt cv peste 6 luni sa zic ,cum sta treaba?
Buna ziua! Doresc sa cumpar o masina cu motor de 2500 cmc la care mi se da fiscal,nu vreau sa o bag la mine la impozit din cauza impozitului prea mare.Daca doresc sa vand masina dupa 6luni-1 an pot primii fiscal de la proprietarul din carte?
Răspuns la discuția Certificat Fiscal
chiar nimeni nu stie?
Buna ziua! Am cumparat un auto de la Arad care era adus de 15 zile in tara ,nu avusese numere provizorii scoase.Am contractul de vanzare -cumparare intre vanzatorul din Austria si cel din Arad si intre mine si vanzatorul din Arad am contract V/C,am luat numerele provizorii din Arad pe numele meu,actele sunt traduse.INTREBARE: ESTE NECESAR CERTIFICATUL FISCAL PT INMATRICULAREA MASINI?
Discuție leasing auto
Buna ziua!Ce inseamna :'finantat de catre banca' pt a putea lua un auto in leasing?
Răspuns la discuția angajare contabil
ok!am inteles.Am marea rugaminte sa se inchida aceasta discutie !Multumesc!
Răspuns la discuția angajare contabil
pai eu semnez situatiile financiare si contabilul face tot ce tine de contabilitate.Eu as vrea sa stiu daca este obligatoriu angajarea contabilului ,daca nu atunci cum poate face toate actele?
Buna ziua! Intrebare:o firma de transport care are 3 angajati si un an vechime trebuie sa aiba contabil angajat,sau contabilul poate lucra fara a fii angajat la firma respectiva?eu pana acum nu am angajat contabilul ,ii platesc 200 lei la negru si se ocupa de tot.Este legal?
Răspuns la discuția AUTOTURISM SUSPECT DE IEFTIN
OK1 AM INTELES.Dar daca eu ajung cu ea acasa si cel de la care vanzatorul a cumparat-o(cel trecut in acte) o da furata ,cunosc niste oameni care se ocupa cu asa ceva.