avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 644 soluții astăzi
Forum Activitate andreeacioran

Activitate andreeacioran

ce sanse de castig are un proces pentru prejudiciu de imagine?

motivul ar fi trecerea gresita a seriei de sasiu pe factura.
ce sanse are un cumparator de autoturism nou sa isi primeasca banii inapoi dupa 4 ani de la achizitionare!!
taxa OCPI reprezinta 0.15%din valoarea imobilului dar nu mai puţin de 60 lei.cel putin in yna mea asa este.insa este bine de stiut ca intabularea presupune întocmirea unei schiţe cadastrale de care nu specificati ca ar fi facutată, aceasta avînd un pret separat.
buna seara,
va rog sa ma lamuriti daca functia de secretar notarial cu studii superioare este veridica din punctul de vedere al vechimii necesare pentru inscrierea la examenul de admitere in magistratura.

multumesc anticipat
referitor la raspunsul dvs,soc de leasing s-a oferit sa reziliem contractul incheiat,problema e ca eu doresc aceasta masina ,si proprietarul celalalt practic nu vrea sa colaboreze pentru a-si face un bine lui in primul rand.as putea sa -l constrang in vreun fel,sau poate cineva sa o faca?
buna ziua,
cu ceva timp in urma am achizitionat un autoturism recuperat de la o societate de lesing.in momentul in care a trebuit sa o inscriu am observat ca seria de caroserie de pe carte nu corespunde cu cea de pe masina.telefoane,telefoane in urma carora constat ca in urma primei livrari masina a fost schimbata cu a a altcuiva.bine mi-am zis eu,a gresi e omeneste,iau legatura cu dealer-ul initial caut omul si el cu aceiasi problema cu mine,il gasesc si stupoare:el nu doreste sa faca acest lucru.sa fiu mai explicia,trebuia sa facem un act de vanzare cumparare la notaria si apoi fiecare cu masina la rar.intrebarea mea este cum pot sa-l constrang pe acest individ sa-mi vanda masina a carei carte e la mine?
Răspuns la discuția pentru cunoscatori
ahhhh nu,nicidecum.nu vorbim de greseli prin care sa-l fi prejudiciat material in vreun fel.sa va dau exemplul cel mai recent:un client a constatat dupa 3 ani ca masina pe care i-am vandut-a are alta serie de sasiu decat cea din factura.....iar procesul de livrare efectiv include raspunderea a vreo 3 persoane,dar el tine mortis ca acum eu sa ma prezint la dumnealui si sa rezolv aceasta problemaEU
buna seara,acum aproape 3 ani am demisionat din functia de consilier vanzari de la o concesiune auto.Demisia s-a manifestat cu tot tam-tam-ul de rigoare pe care il poate face un patron roman cand ii pleaca un angajat.
Problema mea este urmatoarea:chiar si acum unele probleme ale clientilor mei de atunci,dar semnalate acum, sunt puse cu titlu de rezolvare in sarcina mea de catre acelasi patron bineinteles,plus o sumedenie de amenintari daca indraznesc sa-i raspund ca nu cred ca mai e treaba mea.
Si acum intrebarea mea este:acest domn patron care ma terorizeaza in continuu poate gasi prin cale juridica, o metoda prin care sa ma faca sa raspund pentru ,,greselile,, mele de atunci?
atept raspuns ,
o seara buna