avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 827 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Recuperare bani - achizitie automobil
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Recuperare bani - achizitie automobil

ce sanse are un cumparator de autoturism nou sa isi primeasca banii inapoi dupa 4 ani de la achizitionare!!
Cel mai recent răspuns: alexgrigoriu , utilizator 12:33, 6 Octombrie 2011
depinde in mare masura de motivul pt care se cere rezolutiunea contractului.
Oricum, avand in vedere durata de timp scursa de la data achizitionarii autoturismului sansele sunt aproape nule. Orice termen de prescriptie s-a scurs, cu exceptia catorva situatii expres prevazute de lege.
motivul ar fi trecerea gresita a seriei de sasiu pe factura.
nu ar fi mai usor sa se storneze factura si sa se refactureze cu denumirea corecta?
Acesta nu e un motiv pentru a va recupera banii, in conditiile in care inteleg ca ati folosit autovehiculul 4 ani pana acum. Cred ca poate fi vorba de o eroare care poate fi indreptata pe alte cai, cum spune si colega avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce statut am eu cand am cumparat o masina de la un intermediar fara ca sa am acte perfectate cu propietarul din acte al masinii jeanking jeanking am cumparat o masina de la un intermediar care a pretins ca are procura de vanzare data de propietarul acesteia si nu avea decat o procura pentru a circula cu ... (vezi toată discuția)
Asigurare rca costelpandele costelpandele buna ziua din nefericire am suferit un accident auto al carui vinovat sunt .masina pe care o conduceam erea cumparata de mine in urma cu vreo trei luni pe care ... (vezi toată discuția)
Amenda rovinieta + inmatriculare eronata willyg willyg Desi situatia este foarte complicata, voi incerca sa sintetizez in putine cuvinte ceea ce am de spus: 1. In martie 2014 a fost vanduta o Dacia Logan (pers ... (vezi toată discuția)