avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 569 soluții astăzi
Forum Activitate Lorena_R

Activitate Lorena_R

Discuție ma ameninta
buna seara as dori si eu sa am ajute cineva...acum ceva in urma am facut videochat cu fostul iubit fiind presata de el sa fac...si acum a revenit cu niste poze si ma ameninta ca le va publica...dar si eu am poze cu el....si acum aman2 ne amenintam reciproc....as vrea sa o dau la pace cu el..si lui ii este frica sa nu apare acele poze cu el,putem sa mergem la notar sa declaram ca nu vom publica acele poze? sa avem ceva la mana,nu cred in vorba lui,,,sau daca facem una de mana de noi e valabila?cum am putea sa o formulam?
Răspuns la discuția inselaciune
avocat_lascoschi@yahoo.com a scris:

Vorbiti cu el ca ii faceti plangere penala daca nu se rezolva situatia in 2 zile si apoi depuneti plangerea la politie.
In general se rezolva aceste probleme.

eu am avut o problema cu un colet cu ramburs, am comandat o pereche de adidasi si am primit niste papuci rupti si bucati de carpe..
am fost la politie, si au zis sa nu mai fac comenzi pe net, si daca vreau sa rezolv, sa merg la politia locala de unde e destinatarul
Răspuns la discuția inselaciune
darr,daca eu nu am cum sa demonstrez asta?.ca despre schimb sa facut mai mult pe messenger.,pe respectivul site.nu am incheiat nimik,nici o tranzactie.de ex..sa se puna acolo schimbat,cu calificativ...doar am vorbit pe net si atat.cum pot dovedi?si cam cat dureaza toate astea?
buna,as vrea sa aflu daca sotu ma baga la penal.si ma acuza..de furt intre soti,pot pierde custodia copilului?noi suntem in divort si a renuntat la copil.pot sa il pierd?
Răspuns la discuția furt intre soti
buna.dar banii sunt catsigati in timpul casniciei.si am uitat sa specific.ca avem si un baietel de 4 ani minor,el cat timp a fost pelcat,nu a trimis bani in tzara pentru cresterea copilului,consider ca e bun comun,daca ma baga la penal.pot pierde custudia copilului?
Discuție inselaciune
buna,acum cateva zile am intrat pe un site,unde am si un cont,e un site,de vanzari,.schim.uri,diverse lucruri(trendzone),m.am oprit la un schimb...o camera foto in val de 350 ron...care o detin si eu.....si un tel.la aelasi pret...care il detine respectivul...toate cele bune...am vb cu respectivul...ne.am pus de acord pe schimb...si am trimis pachetele....ieri trebuia sa primesc pachetu,dar nu l.am primit..probabil am de a face cu o tzeapa....el sa capatat cu o camera de mare frumusete...si eu cu o tzeapa si o gaura de 350....sunt sanse sa-mi recuperez bunul daca am vrut sa fac un schimbpe un site ,si nu am mai primit nimik......ce poate pati respectivul...ce demersuri as putea face?va rog ajutati.ma
Răspuns la discuția partaj
si cam la cat m-ar ajunge onorariu avocatului....camera de camin ar costa in jur de 10000 euro,?va multumesc
Discuție partaj
buna ziua as vrea sa stiu cam cat m-ar ajunge un partaj,bunuri comune fiind o camera de camin,si lucrurile din ea,sunt din iasi.Ce pret ar ajunge?
Răspuns la discuția furt intre soti
sotu a lucrat in italia.am gresit
Discuție furt intre soti
Buna ziua,as vrea sa ma sfatuiti si pe mine in leg cu problema mea:povestea mea este astfel:
ISotul meu a lucrat in Spania,venind acasa cu suma de 5500 euro,bani stransi pt a ne lua o lucuinta,in urma unei certe,tot pe tema banilor,ca vroia sa imprumute unei rude din fam lui,ne.am certat unde a rezultat si agresiuni fizice,eu plecand de acasa,si luand banii pt a ii bune in banca...deci pt a proteja acei bani,nu pt ai folosi in scop propriu.In urma acelei certe a intentat actiunea de divort,.acum fiind in divort.Acum vrea sa imi intenteze si dosar penal pt furt,ce as putea pati?specific banii sunt in banca.deci nu i.am cheltuit.Si mentionez ca o parte din banii ii are din asigurare medicala...el avand un accident de munca in italia,dar aucm nu are acte sa dovedeasca,poate merge in italia sa faca rost de acte?se cheama furt ce am facut eu?