Buna ziua,
Ma interesez pentru o Doamna in varsta de 55 ani, cu o vechime in campul muncii de 35 ani, din acestia 19 ani au fost cu ture de noapte si ore de weekend.
Intrebarea este daca aceste ture de noapte si ore de sarbatoare se iau in calcul la pensie? Legal, cand ar putea iesi la pensie si daca o ajuta aceste nopti in campul muncii?
Astept cu interes un raspuns,
Multumesc mult!
Reziliere contract de inchiriere apartament
Buna ziua,
Locuiesc intr-un apartament inchiriat
Am contract de inchiriere pe 1 an de zile, proprietarul nu mai vrea sa locuiesc deoarece nu-i dau chiria mai mare, specific ca intelegerea a fost de comun acord privind chiria lunara, insa acum s-a schimbat spunand ca nu-i ajung.
Ma ameninta ca reziliaza contractul pentru ca are acest drept si ca trebuie sa plec.
Contractul expira anul acesta in septembrie
Cum sa procedez si intrebarea este daca poate rezilia neavand motive intemeiate?
Multumesc!
Buna,
Se poate face evaluarea, nu vad nici un inconvenient.
La ce va ajuta pe Dvs antecontractul inaintea evaluarii? Daca faceti evaluarea stiti cum stati.
Evaluatorului nu-i tre antecontract, ci citanta cu care ati platit evaluarea Bancii, depinde, ca sunt Banci care au evaluarea gratuit.
Buna ziua,
Sunt in aceeasi situatie ca Dvs, sfatul meu este ca mai intai sa faceti evaluarea apartamentului, si abia dupa, daca va fi evaluat la cat aveti nevoie sa faceti antecontractul.
Daca evaluarea iese bine atunci mergeti mai departe daca nu, va opriti
Mai bine pierdeti banii de evaluare decat avansul.Aceasta este parerea mea
Buna ziua,
Locuiesc intr-un apartament inchiriat
Am contract de inchiriere pe 1 an de zile, proprietarul nu mai vrea sa locuiesc deoarece nu-i dau chiria mai mare, specific ca intelegerea a fost de comun acord privind chiria lunara, insa acum s-a schimbat spunand ca nu-i ajung.
Ma ameninta ca reziliaza contractul pentru ca are acest drept si ca trebuie sa plec.
Contractul expira anul acesta in septembrie
Cum sa procedez si intrebarea este daca poate rezilia neavand motive intemeiate?
Multumesc!
Buna ziua!
Am o nelamurire referitor la acest salariu mediu pe unitate.
Exista un termen limita pentru depunerea cererii si a copiei de pe certificatul de nastere al copilului?
Intreb asta, pentru ca in 2009, atunci cand am nascut n-am stiut despre legea aceasta iar Societatea la care lucrez nu m-a instiintat.
Exista sansa, acum sa fac o solicitare, pentru a beneficia de acest salariu?
Multumesc!