avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 993 soluții astăzi
Forum Activitate dana iorga

Activitate dana iorga

va rog sa ma informati daca ptr. a iesi cu autoturismul ( bun comun ) imi trebui procura sau declaratie de instrainare a bunului . Mentionez ca eu sotia plec in afara tarii cu autoturismul iar sotul ramine in tara.Mentionez ca in talonul masinii este trecut doar sotul.
buna ziua,
va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea intrebare: la ce rubrica din anexa 2 a adeverintei catre primarie (pentru indemnizatia de cretere copil ) se trec zilele platite de angajator luate de catre salariat conf.contract colectiv de munca ( 5 zile ptr. casatorie ) . multumesc
buna ziua, va rog sa ma ajutati cu un sfat de specialitate.
Triesc de ani buni alaturi de un sot agresiv si verbal si fizic , datorita faptului ca are probleme cu consumul de alcool este luat de neserios si la locul de munca si traiesc permanent cu frica ca va fi dat afara si de la ultimul loc de munca si astfel imi va fi ingreunata situatia financiara si asa nu prea buna .Spuneti-mi va rog daca legea cobaterii violentei in familie imi permite sa-i fac evacuarea din apartament fara a trece prin divort.Daca nu va rog sa ma indrumati cum sa procedez.Mentionez ca am un apartament cu doua camere in care locuim si cu cei doi copii majori .
Răspuns la discuția Pensie de invaliditate
din noiembrie 2010 de cind mi s-a dat decizia de la comisie cu gradul 2 grav accentuat inapt de munca cu revizuire la un an.in luna noiembrie 2010 aveam vechimea de 5 ani si 3 luni fiind necesar sa mai cotizez inca 3 luni ptr. a avea vechimea de 5 ani si 6 luni.am cotizat lunile dec.2010 ian-feb.2011 astazi mi s-a spus ca s-a schimbat legea si nu mai beneficiez fiind necesar 11 ani vechime la 35 ani virsta.in acest caz ce sa fac?,unde ma incadrez ,cum sa imi cistig dreptul social?
buna ziua am virsta de 35 ani.anul trecut am suferit de doua interventii chirurgicale la coloana si la ambele articulatii ale soldului,suferind protezare la articulatia soldului drept anul acesta voi suferi interventia chirurgicala de protezare celui lalt sold.recomandaraea medicului chirurg a fost pensionarea .mentionez ca la data de 31-12-2010 aveam o vechime in cimpul muncii de 5 ani si jumatate,am trecut prin comisia de expertiza medicala care m-a trimis cu dosarul la casa de pensii de la casa de pensie mi s-a comunicat ca s-a schimbat legea si nu mai este posibila pensionare pe caz de boala deoarece la virsat de 35 de ani vechimea in cimpul munci este de 11 ani.va rog sa ma ajutati cu un raspuns si sa ma indrumati in vederea acestui demers.
va multumesc.