avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 732 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... procura intre soti
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

procura intre soti

va rog sa ma informati daca ptr. a iesi cu autoturismul ( bun comun ) imi trebui procura sau declaratie de instrainare a bunului . Mentionez ca eu sotia plec in afara tarii cu autoturismul iar sotul ramine in tara.Mentionez ca in talonul masinii este trecut doar sotul.
Cel mai recent răspuns: ContSters250994 , utilizator 01:37, 5 Septembrie 2012
in acest caz nu va trebuie nici un fel de procura !
Luati-va o procura totusi pentru ca cei din vama nu au de unde sa stie ca acesta este un bun comun sau ca d-voastra sunteti sotia, chiar daca exista asemanari de nume. Ca sa nu va stricati plecarea.
Nu se da procura sau mai stiu eu ce declaratie.....se face contract de comodat insa in cazul dvs nu este nevoie pt ca sunteti copropietar al masinii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de comodat pentru iesire cu masina din tara ginutza_g ginutza_g buna ziua am o problema..... am o problema am cumprat o masina de la un vecin nefacand acte de vanzare cumparare.... vecinul la randul lui a cumparat masina ... (vezi toată discuția)
Este necesar contractul de comodat sau nu? Shuriken Shuriken Buna ziua, Va adresez intrebarea pentru ca am sunat la mai multe notariate si raspunsurile au fost impartite, deasemenea nimeni nu a putut sa-mi dea un ... (vezi toată discuția)
Iesire cu auto din tara vxd vxd am achizitionat un autoturism inmatriculat in romania dar nu am apucat sa o inmatriculez pe numele meu si doresc sa plec bulgaria peste 3 zile .detin ... (vezi toată discuția)