avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 509 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Iesire cu auto din tara
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Iesire cu auto din tara

am achizitionat un autoturism inmatriculat in romania dar nu am apucat sa o inmatriculez pe numele meu si doresc sa plec bulgaria peste 3 zile .detin cartea,talonul,asigurare si itp valabile! o sa am probleme la vama?propietarul e plecat din tara deci comodatul nu stiu daca se poate realiza. daca nu pot iesi cu contractul de vanzare cumparare pot iesii cu comodat fara apostila?? e valabil inceiat doar intre propietar si mine? astept cat mai multe raspunsuri si sfaturi! multumesc anticipat!
Nu veti intampina probleme la vama. Acum nu se mai verifica decat documentele de identitate. Dar ptr linistea sufleteasca luati contractul de vanzare-cumparare cu dvs., niciodata nu se stie peste cine dati.:)
Ultima modificare: Vineri, 2 August 2013
cyan, moderator
MULTUMESC!
Pentru siguranta sunati la Politia de frontiera, o sa va comunice exact ce acte aveti nevoie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am achiziționat o mașină second hand, înmatriculată in românia, ... tavistan tavistan Am achiziționat o mașină second hand, înmatriculată in România, și doresc sa ies din țară (inclusiv din UE) înainte de transcrierea pe numele meu. ... (vezi toată discuția)
Contract de comodat pentru iesire cu masina din tara ginutza_g ginutza_g buna ziua am o problema..... am o problema am cumprat o masina de la un vecin nefacand acte de vanzare cumparare.... vecinul la randul lui a cumparat masina ... (vezi toată discuția)
Am nevoie de procura la masina pentru a iesi din tara? andreeagherasim andreeagherasim Buna ziua, recent mi-am cumparat un autoturism si bineinteles l-am trecut pe numele mamei deoarece asigurarea este mult prea scumpa pentru categoria mea de ... (vezi toată discuția)