avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 307 soluții astăzi
Forum Activitate Allyyully

Activitate Allyyully

Răspuns la discuția Detin un salon de infrumusetare
Veniturile sunt raportate prin casa de marcat.
Buna ziua,
Detin un salon de infrumusetare, si am avut in control Directia Generala Antifrauda Fiscala in control, care dupa terminarea controlului la aproximativ o luna imi solicita lista de preturi a serviciilor oferite de catre salon pentru perioada 2020-2024, pe fiecare an in parte.
Eu nu detin aceste informatii, intrucat nu am stiut ca trebuie sa tin evidenta preturilor, stiu doar preturile actuale.
In baza carei legi trebuie sa am aceste liste de preturi pe ultimii 4 ani?
Multumesc
Buna ziua,
Detin o societate care in ultimii ani a facut datorii la ANAF de 9500Lei din care 4500Lei sunt penalitati si dobanzi....
Exista vreo posibilitate sa platesc integral toata datoria si ANAF sa imi faca o reducere de penalitati si dobanzi?
Va multumesc mult.
Răspuns la discuția Clauza in contract de inchiriere
nu ma poate ajuta nimeni???
am upload-at pagina cu acea clauza punctul 5.11 [ link extern ]
Citez "La incetarea contractului, Proprietarul se obliga sa nu inchirieze spatiul care face obiectul acestui contract pe o perioada de 2 ani de zile unei persoane juridice cu acelasi obiect de activitate cu al chiriasului."
Altceva nu este prevazut...
Buna ziua,
In urma cu 1 an parintii mei au inchiriat un spatiu comercial unei firme de pariuri sportive, venind ei cu un contract foarte dubios(care are foarte multe clauze).
In acest contract este mentionat faptul ca dupa incetarea contractului sa nu mai avem voie timp de 2 ani sa inchiriem spatiul unei firme cu acelasi domeniu de activitate...
Mentionez ca acel contract a fost incheiat pe o perioada de 5 ani, iar dupa 1 an ei mi-au trimis un acord de reziliere cu care am fost deacord... cum pot face sa inchiriez spatiul unei alte firme cu acelasi domeniu de activitate.
Va multumesc
Discuție Datorii ANAF
Buna ziua,
Am strans de-a lungul timpului datorii de 3000 lei la ANAF, iar la acestea s-au strans penalizari de aprox. 4000 lei... Am vazut o lege din 2008 sau cam asa ceva, ca daca eu platesc toata suma datorata nu mai platesc penalizari sau se scad penalizarile la jumatate...
Va multumesc mult
Răspuns la discuția LEGISLAÞIE: IMPOZITUL AUTO 2011
Este posibil ca pentru un Matiz de 800cm3 sa platesc impozit 70 lei, la o primaria din Comuna Schitu jud. Olt? Astept si eu un raspuns, sa ma lamureasca si pe mine cineva ca acolo la primarie mi-au zis ca nu se calculeaza dupa capacitate , in functie de ce masina este. Va multumesc si astept lamuriri.