avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 283 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Datorii ANAF
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Datorii ANAF

Buna ziua,
Am strans de-a lungul timpului datorii de 3000 lei la ANAF, iar la acestea s-au strans penalizari de aprox. 4000 lei... Am vazut o lege din 2008 sau cam asa ceva, ca daca eu platesc toata suma datorata nu mai platesc penalizari sau se scad penalizarile la jumatate...
Va multumesc mult
Cel mai recent răspuns: gmancila , utilizator 18:20, 24 Septembrie 2013
Facilitatea de scutire a penalizarilor prin achitarea integrala a debitului, se aplica pt o anumita perioada si legea este data printr-o Hotarare a Consiliului Local, care difera de la primarie la primarie. Mergeti la ei depuneti o cerere prin care solicitati cele de mai sus, vedeti ce lege este in vigoare acum.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema intretinere alexandruoana alexandruoana Buna ziua, va rog sa ma ajutati intr-o problema daca se poate: am o restanta la intretinere pentru care a fost dat in judecata proprietarul apartamentului ... (vezi toată discuția)
Administratorul nu imi scade doar din debit, ci si din penalitati Daniel_Blondu Daniel_Blondu Situatia este in felul urmator. Eu am 3000 RON datorie curenta, cu 10000 PENALITATI. Lunar achit 500 RON, insa, suma este impartita, dupa placerea casierului ... (vezi toată discuția)
Scutiri la penalitãþile de întârziere la întreþinere mihaela121 mihaela121 Buna ziua, am si eu o intrebare in legatura cu \"Scutiri la penalităţile de întârziere la întreţinere\", pt cine ma poate ajuta cu niste raspunsuri ... (vezi toată discuția)