avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 280 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Clauza in contract de inchiriere
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Clauza in contract de inchiriere

Buna ziua,
In urma cu 1 an parintii mei au inchiriat un spatiu comercial unei firme de pariuri sportive, venind ei cu un contract foarte dubios(care are foarte multe clauze).
In acest contract este mentionat faptul ca dupa incetarea contractului sa nu mai avem voie timp de 2 ani sa inchiriem spatiul unei firme cu acelasi domeniu de activitate...
Mentionez ca acel contract a fost incheiat pe o perioada de 5 ani, iar dupa 1 an ei mi-au trimis un acord de reziliere cu care am fost deacord... cum pot face sa inchiriez spatiul unei alte firme cu acelasi domeniu de activitate.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Allyyully , utilizator 15:52, 31 Octombrie 2013
Cum suna clauza de neinchiriere mai exact si ce sanctiune prevede contractul pentru nerespectarea ei?
Citez "La incetarea contractului, Proprietarul se obliga sa nu inchirieze spatiul care face obiectul acestui contract pe o perioada de 2 ani de zile unei persoane juridice cu acelasi obiect de activitate cu al chiriasului."
Altceva nu este prevazut...
am upload-at pagina cu acea clauza punctul 5.11 [ link extern ]
Ultima modificare: Miercuri, 30 Octombrie 2013
Allyyully, utilizator
nu ma poate ajuta nimeni???

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de inchiriere persoana juridica laurentiuflorin laurentiuflorin Buna ziua. Sunt administratorul unei societati comerciale si vreau sa inchiriez un spatiu comercial ce apartine unei asociatii de proprietari. In acest moment ... (vezi toată discuția)
Clauza de non-concurenta allyynnutza allyynnutza Buna ziua. Am urmatoarea problema: eu am o firma X, am un spatiu pentru care platesc chirie, la randul meu, am subinchiriat acest spatiu unei alte firme ce are ... (vezi toată discuția)
Contract inchiriere spatiu comercial popescuedi popescuedi cum pot rezilia un contract de inchiriere spatiu comercial daca este incheiat pe o perioada nedeterminata si chiriasul nu doreste rezilierea acestuia ? (vezi toată discuția)