avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1470 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... contract inchiriere spatiu comercial
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

contract inchiriere spatiu comercial

cum pot rezilia un contract de inchiriere spatiu comercial daca este incheiat pe o perioada nedeterminata si chiriasul nu doreste rezilierea acestuia ?
Cel mai recent răspuns: bucurescu , utilizator 20:01, 11 Ianuarie 2012
Ce fel de clauze referitoare la reziliere contine contractul?
Daca nu sunt clauze atunci puteti cere rezilierea daca chiriasul nu va plateste chiria la timp, aduce daune spatiului inchiriat sau are un comportament necorespunzator.Mai puteti cere rezilierea daca spatiul inchiriat a fost declarat ca avand obiect de activitate cizmarie iar chiriasul pe parcurs a facut video-chat.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In ce coditii imi poate rezilia contractul de inchiriere fr_florentina fr_florentina numele meu este Florentina, am un cotract de inchiriere intre mine ,ca reprezentant a societatii la care sunt administrator si o persoana fizica . obiectul ... (vezi toată discuția)
Fapta penala? Irina S. Irina S. Contract de inchiriere intre doua persoane juridice. Obiectul contractului: un spatiu comercial. Locatarul nu isi plateste chiria doua luni iar locatorul il ... (vezi toată discuția)
Clauza in contractul de inchiriere spatiu ContSters75393 ContSters75393 Doresc sa inchei un contract de inchiriere spatiu comercial pe o durata de 3 ani dar am o nelamurire in cazul in care firma nu m-ai da randament pot rezilia ... (vezi toată discuția)