avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 659 soluții astăzi
Forum Activitate glodici

Activitate glodici

Buna ziua!

In urma unei executari silite a persoanei mele, executorul judecatoresc a incheiat un proiect de distribuire a banilor retinuti, urmat de o incheiere prin care a hotarat ca acest proiect de distribuire e executoriu.Eu trebuia sa primesc inapoi o parte din bani.Imediat dupa aceea executorul mi-a dat o parte din banii cuveniti iar diferenta nu am primit-o.Intre timp executorul a fost dat afara din UNEJ pentru fals in acte,iar Biroul executorului nu mai exista.Cum pot recupera banii de la el?.Puteam sa ma duc la un alt executor sa puna in aplicare incheierea facuta de BEJ -ul individului?
Va multumesc.
Răspuns la discuția pensie alimentara
Multumesc foarte mult
Buna ziua!

Fosta sotie trebuie sa-mi plateasca pensie alimentara din anul 2014. I-am facut plangere penala si am reusit a recuperez 1100 lei.E si in executare silita. Dar nu vrea sa se angajeze deloc. Politia mi-a spus ca in acest caz degeaba ii fac plangere penala pentru ca daca nu lucreaza se da NUP. Nu stiu cum sa procedez. Imi puteti da un sfat.?
Va multumesc.
Discuție Contributie CAS
Buna ziua!

Sunt pensionar la limita de varsta si am un PFA.Trebuie sa platesc contributii la CAS in 2016?
Buna ziua!

Sunt in urmatoarea situatie :
- fosta sotie ma executa silit pentru pensie alimentara,pe rol fiind o contestatie la executare silita facuta de mine ,deoarece spune ca nu i-am platit nimic.Intre timp am o sentinta provizorie si executorie orin care s-a stabilit domiciliul copiilor la mine , prin ordonanta presedintiala incepand cu 08.09.2014.Procesul prin care am contestat cuantumul pensiei ce i se cuvine este in pronuntare,eu putand sa depun acte si concluzii scrise pana in 20.01.2015.Am minuta incheiata prin care i-am castigat pe copii.In concluzie,ce trebuie sa fac sa nu ii platesc nimic retroactiv, deoarece eu consider caci conform sentintei ,pensia alimentara e in favoarea minorilor, iar acum ei sunt la mine .
Sunt acte in alte dosare in care mama fostei sotii sustine ca ea i-a crescut pe copii.lucru adevarat.
Va multumesc.
Buna ziua!

As dori sa stiu urmatorul lucru.
- daca am platit o sentinta definitiva intre momentul incuviintarii silite si primire somatie de la executor trebuie sa platesc ceva?. Judecatoarea ma obliga sa platescd costul copierii actelor din dosarul executional.
Va multumesc.
Buna ziua!

Am un proces de partaj pe rol din iulie 2012 si doresc sa se fixeze termene mai scurte (s-au fixat termene din 3 in 3 luni ).Se poate ? daca da cum trebuie sa procedez? Am inteles ca daca platesc o taxa se poate rezolva acest lucru.
Multumesc.
Răspuns la discuția suspendare executare silita
creditele sunt in comun ,unul ipotecar ,altul de nevoi personale, luate in timpul casatoriei ,partajul dureaza foarte mult, Creditele sunt inscrise in Arhiva electronica ,cu gaj asupra lor. Daca platesc 500 lei pensie alimentara (intrucat nu mi s-a aprobat plata in natura ) si 750 lei credite comune si codul civil spune ca nu pot sa-mi ia mai mult de 1/2 din venituri ,cum se va desfasura executarea silita?
Răspuns la discuția suspendare executare silita
Sunt in partaj cu fosta sotie si platesc doua credite ce le avem din perioada casatoriei ,unul ipotecar si unul de nevoi personale. E posibil sa se suspende executarea silita in conditiile si ea trebuie sa imi dea bani in fiecare luna? In acest moment eu sunt complet blocat financiar (platesc 3 credite, pensie alimentara si acum urmeaza o executare silita .Nu stiu cum sa procedez.
Buna ziua!

Sunt executat silit ( pensie alimentara retroactiva) si am depus contestatie la executare deoarece eu am platit o parte .Am aflat ca se poate suspenda exeutarea silita daca platesc 10 % cautiune .E adevarat? Si daca da, in ce lege scrie asta ?

Multumesc.