avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Contributie CAS
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Contributie CAS

Buna ziua!

Sunt pensionar la limita de varsta si am un PFA.Trebuie sa platesc contributii la CAS in 2016?
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 19:11, 14 Ianuarie 2016
Pentru pfa-ul pe care-l aveti ca pensionar nu platiti contributie la pensie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se mai retine cass in cazul unui angajat care este si pensionar pentru limita de varsta? allyna allyna Buna ziua. Tatal meu este pensionar limita de varsta, cu pensia in plata. S-a angajat la o firma particulara si as dori sa stiu daca ii va mai fi retinuta ... (vezi toată discuția)
Cass,cas pentru pfa flay flay Buna ziua. Caut un raspuns in cazul meu: Sunt student,de 3 luni angajat si pe langa aceasta am un PFA care nu realizeaza nici un venit.In acest caz mai ... (vezi toată discuția)
Contributie pensie Dnj Dnj am un contract cu casa de pensii la valoare minima [gen 247 RON pe luna]. am deschis in luna aug 2016 [deci in luna curenta] un pfa [in IT] cu norma de ... (vezi toată discuția)