avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 538 soluții astăzi
Forum Activitate didi777

Activitate didi777

Răspuns la discuția restructurare
Va multumesc pentru raspuns
Răspuns la discuția modalitate legala parasire firma
Pt a pleca trebuie sa faceti o cerere-demisie pe care sa o inregistrati la angajator. In mod normal preavizul e obligatoriu din moment ce e prevazut in contract dar angajatorul poate accepta sa plecati si fara sa mai stati in preaviz. Daca nu vrea trebuie sa stati inca 15 zile, lucru pe care vi-l va comunica angajatorul.
Succes
Discuție restructurare
Buna
Am o intrebare legata de o firma internationala-angajator, in Romania. In cazul in care se fac restructurari si un angajat este dat afara are dreptul la 24 de salarii compensatorii? Am auzit ceva de genul dar nu stiu daca e chiar asa
Astept lamuriri.
Multumesc
Răspuns la discuția Fonduri europene pt ONG
multumesc mult
Buna,
As vrea sa stiu ce fonduri europene/nerambursabile pot fi accesate prin intermediul unei fundatii?
Va multumesc
Buna,
Eu in calitate de pers juridica am incheiat un contract cu o companie de telefonie mobila. La expirarea perioadei contractuale mi s-a spus ca nu pot inchide toate numerele odata pt ca pt unele nr s-a facut prelungire. In consecinta am trimis cerere de reziliere pe rand pt fiecare nr, in functie de data la care expirau. Din peste 20 de nr pe care le aveam mai functioneaza 4, dar factura este la fel. Mai exista un sg nr. pe care perioada contractuala ar expira abia peste 6 luni...
Daca as cere rezilierea intregului abonament, ar trebui sa platesc ceva difrenta in functie de nr ramas activ sau in functie de nr aferente contractului-avand in vedsere ca e un abonament de grup, pentru restul nr existand cerere de reziliere insa nu s-au inchis pt ca s-a mai cerut prelungirea-nedeterminata?
Va multumesc